RASTAVA I PARNICE

Skandalozna priča nekadašnjeg heroja Rome: Ona je njemu sakrila satove, a on njoj torbice

Očekuje se da će se otuđeni par sastati iza zatvorenih vrata u sudnici u Rimu

Francesco Totti i Noemi Bocchi

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nekada davno, Francesco Totti, princ talijanskog nogometa, proslavio je gol strgnuvši svoj dres i otkrivši majicu s natpisom "You‘re the One", što je bila objava vječne ljubavi prema Ilary Blasi, djevojci koja mu je ukrala srce. Njih su se dvoje vjenčali na televiziji uživo, dobili troje djece i uselili u vilu koja priliči onoj rimske kraljevske obitelji.

Sada, 20 godina kasnije, kaže da mu je Blasi ukrala Rolex satove, prenosi NY Times.

Kao odgovor na njezino otimanje njegovih satova, za koje se kaže da se procjenjuju na više od milijun eura, 46-godišnji Totti priznaje da je pretresao kolekciju cipela svoje supruge, uključujući brendove kao što su Jimmy Choo, Amina Muaddi, Le Silla, Casadei i Gucci. Skrivao je i njezine torbice brendova Dior, Louis Vuitton, Hermès i Chanel, što je ime jedne od njihovih kćeri.

- Rat garderobe - objavile su naslov rimske novine Il Messaggero.

- Sakrio sam njezine torbice, nadajući se da se možemo razmijeniti - rekao je Totti u jednom intervjuu.

image

Francesco Totti i Ilary Blasi

Press Office Rizzoli/Ag/Sipa Press/Profimedia/Press Office Rizzoli/ag/sipa Press/profimedia

Naime, Ilany je vratila svoje torbice ili uz pomoć bravara u vili koju još uvijek dijeli s Tottijem ili putem "mirovne ponude" svog supruga.

Jedan od najslavnijih igrača svoje generacije i najomiljeniji igrač u povijesti A.S. Rome, cijenjen je u Rimu jer je ostao vjeran ekipi svog rodnog grada tijekom čitave četvrt stoljeća duge karijere, a prozvan je "Zlatnim djetetom", "Fenomenom", "Kapetanom" i "Legendom". Tijekom posljednje Tottijeve utakmice generacije Talijana pustile su suzu, a Rimljani su nekontrolirano plakali, dok je zvijezda vodila pobjednički krug oko terena s Blasi i njihovom djecom. Postao je oličenje rimske odanosti. Sada je cijela Italija, čini se, usredotočena na njegovu navodnu nevjeru.

Ovog tjedna, Totti je kupovao kuću sa svojom djevojkom, 34-godišnjom Noemi Bocchi, cvjećaricom koja izgleda nimalo drugačije od Blasi nekada. Blasi je nosila jednu od svojih dizajnerskih torbi na večeru s tajanstvenim investitorom u nekretnine, noćni izlazak koji su uhvatili paparazzi i objavili na naslovnici časopisa Diva i Donna.

image

Francesco Totti i Noemi Bocchi

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sljedeći tjedan se očekuje da će se otuđeni par sastati iza zatvorenih vrata u sudnici u Rimu na drugom saslušanju u vezi s nestalom robom.

Postupak se smatra zagrijavanjem za gadnu brakorazvodnu svađu, odnosno, parnicu oko njihove vile, iz koje ona očito želi da on ode. Također, ta parnica bi trebala riješiti pitanje njenog udjela u Tottijevoj nogometnoj školi, čiji dio očito želi zadržati.

Prve natruhe o razvodu su došle u veljači, kada je Dagospia, ime kojem se najviše vjeruje u talijanskim tračevima, izvijestio da Totti ima djevojku, ističući da je Bocchi sjedila nekoliko redova iza njega na nogometnoj utakmici u prosincu. I Totti i Blasi odlučno su demantirali izvještaj.

- Nije mi prvi put da čujem lažne vijesti - rekao je Totti i dodao "da je stvarno umoran od poricanja."

Doduše, u srpnju je par priznao kraj svog braka u priopćenjima za javnost. Oboje su se založili za privatnost zbog svoje troje djece.

Blasi, koja je vodila reality show "Big Brother", trenutno vodi "Celebrity Island" i zaštitno je lice dijetalnog napitka, nije se nužno klonila javnosti. Ovog je tjedna pozirala za društvene mreže, noseći samo poderane traperice i dugu plavu kosu. Ljetovala je u Tanzaniji, gdje je svoj Instagram "feed" napunila slikama sebe i svojih fizičkih atributa u bikinijima raznih marki.

Početkom listopada, činilo se da se ruga svom suprugu u videu na Instagramu, snimajući se ispred trgovine Rolex, podižući obrvu i okrećući zglob. U objavi ga je čak i označila, a aludirala je na ukradene, odnosno, skrivene satove.

I Totti i Blasi odbili su komentirati situaciju preko svojih odvjetnika, ali u svom intervjuu u rujnu za Corriere della Sera, najveće talijanske novine,Totti je otkrio da skriva dizajnerske dodatke svoje supruge, proizvode za koje odvjetnici kažu da su kritični za održavanje njezinog načina života.

image

Francesco Totti

Tiziana Fabi/Afp/Profimedia/Tiziana Fabi/afp/profimedia

U intervjuu je Totti rekao da je brak bio u rasulu već neko vrijeme, i naveo da on "nije bio prvi koji je varao", a kasnije je rekao da su mu doušnici rekli da je njegova žena imala "više od jednog” ljubavnika.

Totti je rekao da je ona također postavila bube i GPS trackere u njegov automobil.

- Bio sam krhak - rekao je Totti koji je u jednom periodu i bolovao od covida-19, a dodao je da Ilary nije shvaćala važnost "njegove boli.”

Ta je bol bila pojačana, rekao je Totti, otkrićem "dodatnih aktivnosti njegove supruge".

- Noemi mi je pomogla da prođem kroz ovo - otkrio je.

Prošlog mjeseca, par je službeno debitirao u javnosti, sjedeći zajedno na nogometnoj utakmici. Ovaj tjedan, Chi je objavio više stranica koje pokazuju kako gledaju kuće s njegovom kćeri i njezinom kćeri iz prethodnog braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:00