DEMI, PROVOKATORICA

Skinula se gola pa osunčala guzu: Dok ona slatko sniva, mnogi od seksi prizora ne mogu ni trepnuti

‘Raspoloženje nedjeljom‘, kratko je napisala Demi Rose u opisu fotografije koja je izazvala brojne komentare

Demi Rose

 Instagram/Demi Rose

Britanski model Demi Rose (28) ponovno je oduševila mnoštvo svojih obožavatelja na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj sunča leđa i stražnjicu.

Zanosna manekenka zabljesnula je svojom guzom dok je potpuno gola ljenčarila na suncu, a seksi pozadinu samo je djelomično prekrila.

"Raspoloženje nedjeljom", kratko je napisala u opisu fotografije koja je izazvala brojne komentare.

"Preseksi si", "Uvijek se nalazim na krivome mjestu nedjeljom", "Kakav pogled", "Nevjerojatno si seksi", "Slatki snovi" - glasili su samo neki od komentara pratitelja, a objava je u manje od 24 sata prikupila više od 400 tisuća lajkova.

Ova objava samo je jedna u nizu kojima manekenka oduševljava svoje fanove, a seksi poze nisu joj strane. Pritom je, na radost mnogih, često oskudno odjevena. Iako bi mnogi pomislili da je zbog toga puna samopouzdanja, ljepotica tvrdi da to baš i nije tako. Svoju sadašnju karijeru modela smatra blagoslovom.

"Oduvijek sam željela baviti se modelingom i kada sam to postigla, smatram to blagoslovom jer sam odrastala u okruženju gdje me se maltretiralo i nisam imala puno prijatelja", priznala je nedavno tijekom gostovanja na Radio 1 Newsbeat.

Demi je također otvorila svoj OnlyFans profil, gdje je svoj sadržaj naplaćivala po cijeni od 22,22 dolara mjesečno ili 119,99 dolara za pola godine. No, ubrzo je donijela odluku da ukida pretplatu na određeno vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 01:05