BORAVI U ŠKOTSKOJ

Skriva se kod mame: Princ Andrew neće upoznati unuku jer bježi od optužbi za seksualno zlostavljanje

Princa Andrewa iz škotskog dvorca nije mogla odvući ni vijest da je njegova kći, princeza Beatrice po prvi put postala majka
Princ Andrew
 Shutterstock

Vojvoda od Yorka i dalje se skriva u Škotskoj na imanju svoje majke, kraljice Elizabete II., kako bi izbjegao pokušaje uručenja pravnih dokumenata o seksualnom zlostavljanju za koje ga se optužuje.

Princa Andrewa iz škotskog dvorca nije mogla odvući ni vijest da je njegova kći, princeza Beatrice po prvi put postala majka. Naime, Beatrice je rodila djevojčicu koja teži 2 kilograma. Njezina mlađa sestra Eugenie prije sedam mjeseci rodila je sina Augusta tako da je princ Andrew u kratkom vremenu dobio dvoje unučadi.

Kći i unučicu otišla je vidjeti vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson, koja se tijekom vikenda vratila iz škotskog Balmorala.

"Malena je savršena, Sarah je potpuno očarana. Uvijek je bila jako ponosna na obje svoje kćeri, a sada je posebno sretna jer je dobila dvoje unučadi u godinu dana", otkrila je prijateljica vojvotkinje za Daily Mail.

No Sarahin problematični bivši suprug nije došao vidjeti unuku. On je prije više od tjedan dana pobjegao na imanje svoje majke kako bi izbjegao odgovoriti na tužbu koju je na američkom sudu protiv njega podnijela bivša seksualna robinja kontroverznog milijardera Jeffreyja Epsteina, Virginia Giuffre. Ona tvrdi da je triput bila prisiljena na spolni odnos s princem Andrewom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:31