REALITY SAGA

Slađana Petrušić osuđena na 6 mjeseci zatvora: Pretukla srpsku redateljicu, radila kaos u sudnici i nije se pokajala

Na pitanje ima li njezina majka mjesečna primanja, odgovorila je: ‘Povremeno ima ljubavnike, tako se snalazi‘

Slađana Petrušić

 Screenshot YouTube

Voditeljica na srpskoj televiziji i pjevačica Slađana Petrušić osuđena je u Beogradu na šest mjeseci zatvora zbog toga što je 2015. u realityju pretukla kazališnu redateljicu i sudionicu reality showa Jelenu Golubović, prenosi Nova.rs.

Prije ulaska u sudnicu, Slađana je uključila kameru te u hodniku snimala Jelenu, dobacujući joj da ima ‘dobre butkice‘, a video je kasnije objavila na svom profilu na Instagramu.
Sudac je pokušavao održati red tijekom sudskog procesa, no nije mu to bilo lako s obzirom na to da su njih dvije konstantno ometale suđenje i upadale mu u riječ.

Voditeljica je sucu odbila odgovoriti posjeduje li imovinu u Hrvatskoj, a na pitanje ima li njezina majka mjesečna primanja, odgovorila je: "Povremeno ima ljubavnike, tako se snalazi", prenosi Story.

Nakon kratke pauze, sudac je izrekao presudu.

"Slađana Petrušić osuđuje se na šest mjeseci zatvora. Niste izrazili kajanje, ne shvaćate težinu učinjenog djela i zbog toga dobivate ovakvu kaznu. Nadam se da ćete, dok budete izdržavali kaznu, shvatiti svoju grešku", rekao je sudac.

Po izricanju presude, Jelena je rekla da nije zadovoljna jer smatra da je šest mjeseci zatvora malo, dok je Petrušić izjavila da joj je bilo zabavno na suđenju i da će uložiti žalbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. siječanj 2024 23:08