PATIO ZBOG PRINCA

Slatka osveta bivšeg Meghan Markle: ‘Slomila ga je, a on sad zarađuje milijune i uživa s novom...‘

Trevor Engleson oženio je Tracey Kurland koja je od oca naslijedila 250 milijuna dolara, a postao je otac i autor hit serija

Trevor i Meghan su se oženili 2011. godine ali rastali 2013. godine

 Star Magazine/mega/The Mega Agency/Profimedia/Star Magazine/mega/the Mega Agency/profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, nastavila je sa svojim životom nakon rastave, a isto je učinio i njen bivši suprug Trevor Engelson. Prema navodima njegovog prijatelja, karijera i obiteljski život mu je procvjetao, prenosi Daily Mail.

- Trevoru je neko vrijeme bilo jako teško. On je dobar dečko, ali Meghan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela razgovarati s princem Harryem, to ga je ponovno shrvalo zbog publiciteta oko braka, a zatim i intervjua s Oprah - rekao je Engelsonov prijatelj.

Ipak, kad ga je nedavno sreo, situacija je bila u potpunosti drugačija. Trevor je stalno pričao kako je najsretniji ikad, koliko voli biti tata i da se nikad nije osjećao ispunjenije.

- Svatko u Trevorovu životu zna da ne treba spominjati riječ “M”. Nastavio je dalje i na neki način, moglo bi se reći da ima bolji život od Meghan. Vjerojatno ima više novca od nje sada, radi ono što voli i nije u centru pažnje. To je vrhunska osveta, nadodao je njegov prijatelj.

image
Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

Trevor je u sretnom braku s nasljednicom Tracey Kurland, čiji je pokojni otac izgradio bogatstvo od 500 milijuna dolara prije svoje smrti uzrokovane komplikacijama od korone tijekom 2021. godine. Trevor i Tracy vjenčali su se 2019. godine i žive na prostranom imanju u Los Angelesu s dvije mlade kćer.

Budući da je Tracy naslijedila oko 250 milijuna dolara, posljednje dvije godine u spomen njenog oca održavaju golf turnire na kojima su prikupili više od milijun dolara.

- Oni su vrlo bliska obitelj i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i svoje dvije djevojčice. Kad je s njima, ne prestaje se smijati, objasnio je njegov prijatelj.

Kad je u pitanju karijera, Trevoru se također posrećilo. Njegova menadžerska i produkcijska tvrtka Underground sa sjedištem na Beverly Hillsu, stvorila je hit TV kriminalističku dramu Snowfall, koja se prikazivala šest sezona, a u pripremi je i nastavak serije.

Unatoč tome, štrajk glumaca i pisaca koji još uvijek traje, za razliku od mnogih u Hollywoodu, podržavao je od početka. Tijekom štrajka, Engelson je sudjelovao na protestima, dajući ljudima kavu i krafne.

- Trevor je na neki je način tipičan agent ili menadžer, uvijek priča sa svojim klijentima o raznim projektima. On je također jedna od najljubaznijih osoba u Hollywoodu. Nije netko tko je ikada tražio svjetla reflektora i prešućuje svoju velikodušnost, vjeruje njegov prijatelj.

image

Trevor Engelson s novom suprugom, bogatom nasljednicom

Birdie Thompson/admedia/Sipa Press/Profimedia/Birdie Thompson/admedia/sipa Press/profimedia

Trevorov život trenutno je jako različit od onoga koji je dijelio s Meghan. Par se upoznao u jednom baru 2004. godine i ubrzo su počeli živjeti zajedno. Nakon sedam godina su se zaručili i vjenčali na plaži u Jamajci 2011. godine. Njezin otuđeni otac Thomas Markle prisjeća se Engelsona s velikom ljubavlju, govoreći da mu se stvarno svidio Trevor.

- Uvijek je bio tako ljubazan i pun podrške. Bio je savršen džentlmen prema mojoj kćeri i odnosio se prema meni s velikim poštovanjem. Kad je rekao da ju želi zaprositi, nisam mogao biti sretniji, rekao je njen otac.

Veći dio braka Engelson se uvijek pobrinuo za sve financijske probleme, dok se Meghan borila da postane uspješna glumica. Kad je dobila ulogu u seriji Suits, Trevor je podržao njen odlazak u Toronto na snimanje serije od sveukupno devet sezona.

- On je bio njena stijena. Plaćao je najveći dio stanarine i stalno ju je podržavao. Uvijek joj je bio vjeran, a kad je dobila Suits, bio je njen najveći navijač - prepričava njegov prijatelj.

Vjeruje da se tada Meghan počela udaljavati od Trevora, a kad mu je rekla da želi razvod, razgovarao je s njenim ocem i zajedničkim prijateljima preko telefona satima, ne znajući gdje je pošlo po zlu. Par se razveo 2013. godine, a Meghan je Trevoru poslala prstenje nazad u Los Angeles.

image

Harry i Meghan

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/

- Trebalo mu je neko vrijeme da se oporavi od nje. Kad se 2016. godine saznalo da je s princem Harryem, Trevor je prolazio kroz pakao. Prilazili su mu mediji, pa čak i prijatelji, pitajući ga kako se osjeća, govori njegov prijatelj.

Engelson je navodno u jednom trenutku čak razmišljao o snimanju serije o čovjeku čija se bivša žena zaljubila u princa, ali taj projekt se na kraju nije ostvario.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:11