SA SINČIĆEM

Slavna bogatašica proslavila rođendan u privatnom avionu: Sve pršti od raskoši - kolači, šampanjac, luksuzni brendovi...

Progovorila je o svom životu kao mama dvoje djece u objavi na Instagramu u subotu

Vikend avantura Paris Hilton

 Screenshot/instagram/

Paris Hilton dala je svojim obožavateljima uvid u svoju ludu rođendansku zabavu podijelivši brojne videozapise na svom Instagramu. Naime, ova zvijezda reality televizije, koja je tijekom vikenda proslavila 43. rođendan, uskočila je u privatni avion i otišla na put sa svojim suprugom Carterom Reumom i njihovim jednogodišnjim sinom Phoenixom Barronom.

image

Privatni avion

Screenshot/instagram/
image

Privatni avion

Screenshot/instagram/

Prvo je ova ikona ranih 2000-ih podijelila video na kojem Reum nosi njihovog dječaka dok hoda prema crnom automobilu, dok mu je tepala kako se "ide provesti povodom maminog rođendana". Zatim je objavila još jednu snimku na kojoj se vidi vanjski dio privatnog mlažnjaka kojeg krase deseci balona.

image

Paris Hilton i njen sinčić

Screenshot/instagram/

Kad je ušla u avion, Hilton je usmjerila kameru prema nekoliko stolova ukrašenih cvijećem, bocama šampanjca, slatkišima i bijelim sunčanim naočalama u obliku srca. U kadru su se mogli vidjeti i kolačići i velika Chanelova kutija, potencijalni rođendanski poklon za Hilton.

image

Privatni avion

Screenshot/instagram/
image

Privatni avion

Screenshot/instagram/

U trećem videu koji je Hilton podijelila na Instagramu, pojavila se ispred kamere noseći krzneni Louis Vuitton šešir, crnu jaknu i pidžamu s uzorkom leoparda. Iako je na snimkama u naručju držala svog sinčića, njihove kćeri London Marilyn nije bilo ni u jednom od isječaka, ali progovorila je o svom životu kao mame dvoje djece u objavi na Instagramu u subotu.

- Osjećam se blagoslovljeno. Od majčinstva do dužnosti supruge i zauzimanja za ono što je ispravno... Ovo je bila najbolja godina dosad! - napisala je Paris.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:53