ZVIJEZDA ‘DR. STRANGEA‘

Slavna glumica i suprug moraju u zatvor zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnice: ‘Nevini smo!‘

Bračni par, koji je vezu započeo prije više od 15 godina, žestoko je poricao optužbe

Victor Marke i Zara Marke

 Swns/Swns/Profimedia/Swns/Swns/Profimedia

Zara Phythian, zvijezda Marvelova filma 'Doctor Strange', osuđena je na osam godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja djevojčice u dobi od 13 do 15 godina.

Glumičin suprug, Victor Marke, također je osuđen zbog zajedničkog seksualnog zlostavljanja iste žrtve, na 14 godina zatvora.

Phythian se pojavila na sudu u Nottinghamu na izricanju presude nakon što je proglašena krivom za seksualno zlostavljanje djevojčice. Sudac Mark Watson je izričući kaznu rekao bračnom paru da vjeruje da je početak zlostavljanja zajedničke žrtve bio isplaniran.

image

Victor Marke i Zara Marke

Swns/Swns/Profimedia/Swns/Swns/Profimedia

- Smatram vas pokretačkom silom zlostavljanja. Jasno ste bili svjesni prvog incidenta, ali ste se pretvarali da spavate. Ovo je mogla biti samo unaprijed dogovorena varka, govori sudac Watson te nadodaje kako je glumičinu devijantnost oblikovao utjecaj koji je Marke imao na nju od prije.

Bračni par, koji je prohodao prije više od 15 godina, žestoko je poricao optužbe. Osuđeni su za 14 optužbi za seksualne aktivnosti kada je žrtva bila u ranim adolescentskim godinama.

Glumica i njezin suprug zlostavljali su djevojčicu jednom do dvaput mjesečno u njihovu domu od 2005. do 2008. godine, prenosi Daily Mail. Započinjali bi davanjem pića žrtvi te bi zatim igrali izazovne igre, nakon što je žrtva bila prisiljena snimati seksualni odnos.

Nakon izricanja presude, članovi Phythianine obitelji povikali su 'Volimo te, Zara', na što je ona odgovorila: 'Nevina sam, i ja vas volim'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:29