MUKE PO DEKOLTEU

Slavna glumica je bijesna: ‘Na plakatu za film napravili su mi grudi kakve uopće nemam‘

‘Ima slučajeva kad je naša slika preuređena, a mi to ne primjećujemo jer pomalo gubimo kontrolu nad onim kako stvarno izgledamo‘
Rosamund Pike glumila je i u filmu 'Umri drugi dan' (James Bond)
 Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Rosamund Pike osudila je fotošopiranje svoje fotografije nakon što je njezino tijelo izmijenjeno tako da joj grudi izgledaju veće na filmskom plakatu, piše Daily Mail.

Glumica (42) je upozorila da zbog takvog 'prepravljanja tijela' na fotografijama, ljudi gube pravu sliku o tome kako njihova tijela doista izgledaju.

Britanska zvijezda rekla je da je, osim što joj je dodan raskošniji dekolte za plakat filma Johnny English Reborn, i boja očiju promijenjena u traileru za promociju filma Radioaktivna.

'Za plakat Johnnyja Englisha grudi su mi uvećane', rekla je u emisiji Kelly Clarkson. 'Na plakatu moj lik ima zaista impresivna prsa. Koja ja nemam.'

Za film Radioaktivna, u kojem glumi poljsku fizičarku Marie Curie, rekla je da je donesena odluka da joj oči posmeđe na plakatu.

'Još uvijek ne znam zašto. To su očita takva vremena, zar ne? Kad primijetite: 'Oh, imam smeđe oči' ili 'Imam ogromne grudi', rekla je.

image
Rosamund Pike i Rowan Atkinson u filmu Johhny English Reborn
Universal Pictures/Relativity/Afp/Profimedia

'Ali vjerojatno ima bezbroj slučajeva da je naša slika preuređena, a mi to ni ne primjećujemo. Jer mislim da svi pomalo gubimo kontrolu nad onim kako stvarno izgledamo. '

Rosamundu Pike, koja glumi Kate Sumner, bihevioralnu psihologinju u službi MI7 u filmu Johnny English, toliko je razljutila njezina fotografija da je plakat naposlijetku morao biti uklonjen.

Promotivni materijal za film Johnny English Reborn prikazuje je odjevenu u crvenu haljinu s dubokim dekolteom dok pozira uz Rowana Atkinsona, koji igra naslovnu ulogu u filmu.

Glumica iz Gone Girl, inače udana za poslovnog čovjeka Robieja Uniackea, prošle je godine kritizirala medije koji je, kako je rekla, 'lijeno' opisuju kao 'englesku ružu', tvrdeći da se zbog toga osjeća 'objektiviziranom'.

I glumica Keira Knightley već je ranije napadala šefove produkcijskih kuća ako bi preuređivali njezine slike za plakate, no za razliku od Rosamunde, ona se požalila da su njezine grudi izgledale 'viseće' na plakatu za akcijski avanturistički film King Arthur iz 2004. godine. Tad je rekla:'Pomislila sam: Pa, ako ćeš mi već raditi nove grudi, onda barem napravi prpošne.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:28