PRIHVATILA JE SEBE

Slavna glumica koja je pobjegla iz Hollywooda otkrila: ‘Bila sam jako zla prema sebi...‘

Glumica kaže kako više uopće ne brine oko svog izgleda i da joj je sve o postalo potpuno nebitno

Cameron Diaz 

 Gregorio T. Binuya/Everett/Profimedia

Cameron Diaz (49) odlučila je iskreno progovoriti o svom izgledu, piše People.

U intervjuu u podcastu BBC Rule Breakers, slavna je glumica otkrila koliko se njezin život promijenio otkako se maknula iz zabavne industrije. Cameronina posljednja uloga bila je u filmu Annie iz 2014. godine.

Kada je govorila o taštini, Diaz je priznala kako je jednom bila zarobljena u svijetu u kojem je ljepota postala glavni fokus.

"Apsolutno sam žrtva društvene objektivizacije i eksploatacije kojima su žene izložene", rekla je te dodala: "I sve sam ih u određenim trenucima prihvatila".

image

Cameron Diaz

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

"Zadnjih osam godina, totalno sam se promijenila. Postala sam kao divlja životinja, kao zvijer! Nije me briga za tuđe mišljenje", rekla je glumica.

Diaz je također dodala kako je njeno sjedenje ispred ogledala satima na kraju postalo "toksično".

"Samo se počinješ uništavati...", rekla je. "Zašto sjedim ovdje i tako sam zla prema sebi? Moje tijelo je snažno, moje tijelo je sposobno. Zašto sam zločesta prema svom tijelu kad me dovelo do ovdje?", rekla je zvijezda filma "Svi su ludi za Mary".

Diaz je također zaključila: "Baš me briga. Doslovno, posljednja stvar o kojoj razmišljam na dnevnoj bazi - možda uopće ne tijekom dana - je kako izgledam."

Osim toga, glumica nominirana za Zlatni globus u podcastu je otkrila da ne ulaže puno truda u svoj izgled, unatoč tome što ima "milijardu proizvoda" na svojim policama.

"Doslovno ništa ne radim. Jednostavno trenutno se ne osjećam kao da želim ulagati energiju u svoj besprijekorni izgled", objasnila je.

Umjesto toga, glumica koja će u kolovozu navršiti 50 godina, samo želi "ostati jaka".

https://www.instagram.com/p/CUI-l1kvi49/

Prošle godine, dok je gostovala u showu Kevina Harta, zvijezda Charliejevih anđela objasnila je da joj je gluma oduzimala previše vremena u životu.

Diaz je rekla da je oko 40. godine počela shvaćati da postoji "toliki dio njenog života na koji nije obraćala pozornost te se uopće nije snalazila".

Unatoč tome što je priznala da voli glumu, kasnije je u razgovoru dodala i kako svakim danom želi da joj život bude jednostavniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:09