HOROR U TAORMINI

Slavna glumica krvavih ruku i usana stigla u Italiju, prizor šokirao okupljene

Film Belle Thorne, koji je imao svjetsku premijeru na Taormina filmskom festivalu, donosi autentičnu priču koju je napisala i režirala

Bella Thorne šokirala je publiku

 Instagram/Bella Thorne

Bella Thorne šokirala je publiku svojim uznemirujućim nastupom na 69. filmskom festivalu u Taormini na Siciliji, gdje se prekrila specijalnom FX šminkom.

Američka glumica, koja ima 25 godina, izvela je zastrašujući show u kojem je lažna krv prekrivala njene ruke i kapala joj iz usta.

image

Bella Thorne

/Instagram/bellathorne

Bivša zvijezda Disneyja bila je domaćica 69. festivala te je premijerno prikazala svoj redateljski kratkometražni debi pod nazivom "Paint Her Red", koji je napisala, režirala i u kojem je također glumila. Pozirala je fotografima tijekom svog horor nastupa te potpuno ušla u lik.

Ova crvenokosa ljepotica koristila je specijalnu FX šminku kako bi se pretvorila u lik vampira dok je stajala ispred kinematografske pozadine. Stvorila je kontrast između crvenih kino stolica i lažne krvi koja je prekrila njeno tijelo.

Zvijezda je nosila haljinu od baršuna bez naramenica koja je isticala njen struk, a završila je svoju zastrašujuću transformaciju crno-bijelim plaštom s kapuljačom koji je štitio njena ramena.

Bella je dodala dramatičnost crvenim kandžama dok je prelazila lažnu krv preko svojih obraza.

Izgledala je raskošno dok je podizala svoj mrežasti plašt u zrak kako bi stvorila oblik anđela i zadržala ozbiljan izraz lica dok joj krv kaplje niz vrat.

"Paint Her Red" donosi iskrenu priču, istovremeno bolnu i prekrasnu, istražujući putovanje žena.

image

Film "Paint Her Red" temelji se na originalnom scenariju koji je Bella Thorne napisala, režirala i glumi u njemu. Kratkometražni film ima glumicu Juliet Sterner ("Sveta Klara") i naraciju redatelja i scenarista Orena Movermana, koji je bio nominiran za Oscara za originalni scenarij filma "The Messenger" ("Vjesnik").

/Instagram/bellathorne

Bella je podijelila vijest da će prisustvovati događaju sa svojih 25,2 milijuna pratitelja početkom svibnja.

- Svi se povezujemo kroz priče: promatranje umjetnosti trebalo bi biti kao gledanje u ogledalo, napisala je.

- Vrlo sam zahvalna na prilici da vodim put u prikazivanju nove generacije filmaša, dodala je.

Mlada zvijezda iz serije "Shake It Up" zahvalila je izvršnom i umjetničkom direktoru Barrettu Wissmanu na prilici i izjavila da je počašćena što je njen film premijerno prikazan na festivalu.

-Više nego ikad, važno je da svatko ima priliku da se čuje i da zablista, napisala je.

"Paint Her Red" prikazan je kao dio gala večeri utjecajnih kratkometražnih filmova na festivalu, koja je sadržavala kolekciju kratkometražnih filmova koje je sama Bella odabrala. Pozvala je poznate umjetnike, ali i nove talente koje je nedavno otkrila.

Bella Thorne uskoro će hodati do oltara jer je u svibnju rekla "da" poduzetniku i producentu Marku Emmsu, koji je također poznat kao Bad Vegan.

image

Bella Thorne i njezin zaručnik

/Instagram/bellathorne

Par se upoznao prošle godine na plaži na Ibizi, na rođendanskoj zabavi za Caru Delevigne.

- Bila je to ljubav na prvi pogled dok je sunce izlazilo, rekla je Bella za Vogue Weddings.

Pozirali su zajedno na slatkoj fotografiji kada su objavili vijest na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:08