‘SUNCE VANI, GUZA VANI...‘

Slavna glumica na bazenu u toplesu i tangama s djecom, neki je fanovi napali: ‘Kako si jeftina...‘

Dok su neki obožavatelji njezinu odluku da se takva pojavi pred djecom nazvali jeftinom, drugi su je pohvalili što prihvaća svoje tijelo

Kate Hudson

 /Instagram/katehudson

44-godišnja glumica Kate Hudson provela je vikend ležeći pokraj bazena sa svojom djecom i bez gornjeg dijela kupaćeg.

"Sunce vani, guze (i tijela) vani #spremnizaljeto", napisala je uz par golišavih slika na Instagramu.

image

"Sunce vani, guze (i tijela) vani #spremnizaljeto"

/Instagram/katehudson

Na jednoj od slika, glumica iz filma "Skoro slavna" nosila je crvene, ombre bikini gaćice i širokoplavi šešir te lice prekrila knjigom dok je stajala pored ruba bazena. Hudson je strategijski koristila roman, i plavi emoji srca, kako bi pokrila svoj goli torzo dok je uživala u ljetnim zrakama, ne brinući se o tragovima od sunčanja.

image

Kate Hudson

/Instagram/katehudson

Na drugoj fotografiji, glumica je pokazala stražnjicu dok je išla prema vodi u gotovo neprimjetnim gaćicama.

image

Kate Hudson

/Instagram/katehudson

Dok su neki obožavatelji nazvali odluku Hudson da se bez gornjeg dijela odjeće pojavi pred djecom "jeftinom", drugi su je pohvalili što prihvaća svoje tijelo.

"Imaš to, pokaži to!", komentirao je jedan od njenih 17 milijuna pratitelja, dok je drugi napisao: "Šalite se? Već 20 godina sam zaljubljen u tebe i svake godine si sve ljepša!"

Na brata Olivera Hudsona, koji je zamolio glumicu da ne dijeli takve provokativne slike, Kate je odgovorila da ima još toga spremnog za ovo ljeto.

- Ljeto tek počinje, Oliver... bit će divlje. Možda bi trebao prestati pratiti me, odgovorila mu je.

Iako je očito da je Kate Hudson ugodna s pokazivanjem svog tijela na društvenim mrežama, isto se ne može reći za snimanje filmova. Prošle godine je otkrila da se bojala snimanja ikonične scene u bikiniju za film "Glass Onion: Tajanstvena misterija noževa". Kako bi se pripremila za tu scenu, Hudson je napravila velike promjene u prehrani, uključujući potpuno izbacivanje alkohola.

- Dok su svi drugi uživali u Aperol Spritzu u Grčkoj, ja sam samo čekala da se ta scena snimi kako bih se mogla pridružiti svima. Svi su se dobro zabavljali, a ja sam samo promatrala s krastavcem i fetom, rekla je Hudson u prosincu 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:22