POPUT DJEVOJČICE

Slavna glumica na pragu 57. izgleda sjajno, fanovi oduševljeni njezinim videom u kupaćem kostimu

Zvijezda filma ‘Plava laguna‘ prije godinu dana u teretani je slomila bedrenu kost, zbog čega je dugo morala mirovati

Brooke Shields

 Screenshot/INSTAGRAM

Brooke Shields (56) u četvrtak je oduševila pratitelje na Instagramu objavivši snimku na kojoj u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu bez naramenica izlazi iz mini bazena. Bivši model i glumica izgleda senzacionalno pa nije ni čudo što su je fanovi zatrpali komplimentima na račun njezine besprijekorne linije.

Podsjetimo, zvijezda filma "Plava laguna" prije godinu dana u teretani u New Yorku prilikom nezgodna pada slomila je bedrenu kost, zbog čega je dugo morala mirovati, no čini se kako teška ozljeda, srećom, nije nimalo utjecala na njezinu formu.

- Bila sam podvrgnuta višestrukim operacijama i taman mi je bilo bolje, no onda sam dobila infekciju stafilokoka zbog koje sam imala nesnosne bolove. Ipak nisam htjela uzimati tablete, pogotovo one jake bez recepta. Čak mi je bilo teško uvjeriti bolničko osoblje da mi ne trebaju lijekovi - jednostavno se nisam željela 'navući' na njih - rekla je nedavno Shields.

A glumica se ljetos u jednom intervjuu osvrnula i na kontroverznu ulogu koja joj je u mladim danima itekako utjecala na karijeru, ali i privatan život. Brooke je, naime, imala samo 11 godina kad je u filmu "Slatka mala" ("Pretty Baby") iz 1978. utjelovila dječju prostitutku Violet.

- Seksualizacija mladih bila je prisutna tad, a nije prestala ni do danas, no mene ta rola nije osobno pogodila jer sam čvrsto odlučila kako ne želim da me prikazuju kao žrtvu, to jednostavno nije u mojoj prirodi. Postoji nešto nevjerojatno zavodljivo u mladosti, samo je pitanje kako ćete se vi s time nositi - izjavila je Brooke, koja je, kako sama kaže, odrasla u vrlo zaštićenom kućanstvu.

- Bila sam djevica do svoje 22. godine. Prostitucija je tad bila vrlo rasprostranjena u New Yorku, ali ja sam imala sreće jer sam bila izdvojena od svega toga u svom stvarnom životu - rekla je ljetos Shields.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:01