TKO JE POZNATIJI?

Slavna glumica našalila se na račun Joe Bidena, on joj se javio videom i odgovorio: ‘U to nema sumnje‘

Holivudska glumica gostovala je na emisiji ‘Saturday Night Live‘, a preko videa pridružio joj se i Joe Biden

Aubrey Plaza i Joe Biden

 AFP

Američka glumica i komičarka Aubrey Plaza tijekom monologa uemisiji “Saturday Night Live” našalila se kako je proglašena najpoznatijom osobom iz američke države Delaware te da je čak pobijedila predsjednika SAD-a.

- To je činjenica, a on je bio bijesan. Pogledajte video koji mi je poslao, govori Aubrey u jednom trenutku, a u sljedećem se u videu pojavljuje sami američki predsjednik, Joe Biden.

- Aubrey, ti si najpoznatija osoba iz Delawarea, u to nema sumnje, šali se Biden nakon što se publika počinje smijati i pljeskati.

- Mi smo samo jako zahvalni što si izašla živa iz “The White Lotusa”, zaključuje predsjednik misleći na seriju u kojoj su mnogi likovi umrli, no njezin lik Harper Spiller ostaje živ (Ups, spoiler!).

Mnogi su se gledatelji zatim oglasili na Twitteru pitajući se je li njegovo pojavljivanje stvarno ili je za potrebe videa korištena umjetna inteligencija, ali Biden je na kraju podijelio snimku na svom službenom Twitter profilu.

Unatoč njegovoj spremnosti da se uključi u šalu s Delawareom, članovi glumačke ekipe ‘SNL-a‘ nisu ga štedjeli pa su se rugali njegovom postupanju s povjerljivim dokumentima koje je pronašao FBI u njegovome domu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 01:17