SIROVE STRASTI

Slavna glumica objavila fotografiju u tangama, javila joj se i Dua Lipa: ‘Ne slušaj hejtere, ti si ikona!‘

Unatoč nekolicini primjedbi vezanih uz njenu dob, većina korisnika društvenih mreža hvalila je popularnu glumicu

Sharon Stone

 Michael Tran/Afp

Legendarna glumica Sharon Stone je očigledno spremna za ljeto.

Ove je srijede ova 65-godišnjakinja na Instagramu svojim pratiteljima priuštila svojim pratiteljima malu poslasticu. Noseći zeleni bikini s tangama s uzorkom leoparda, Stone je podigla telefon, izbacila gotovo golu stražnjicu i zauzela pozu koju je podijelila sa svijetom.

Zvijezda "Sirovih strasti" je u prirodnom izdanju pustila svoju kratku plavu kosu da prirodno pada na okvire crnih sunčanih naočala, a prema nagađanjima obožavatelja, činilo se kao da je u svojoj dnevnoj sobi jer su iza nje bili kauč, fotelja, stolić za kavu i razna umjetnička djela.

Doduše, pratitelje nije zanimala pozadina ove fotografije, već ono u fokusu.

- Imaš ti to! - uskliknuo je jedan pratitelj u komentarima.

- Ubijaš! - dodao je drugi.

Unatoč nekolicini primjedbi vezanih uz njenu dob, većina korisnika društvenih mreža hvalila je "uvijek inspirativnu" glumicu zbog njezine "lijepe i prirodne" tjelesne građe.

- Izgledaš fantastično za bilo koju dob. Samo tako nastavi i ne slušaj hejtere. Izgledaš fantastično, fit i zdravo - napisao je drugi obožavatelj. Komplimentima su je obasuli i njezini slavni prijatelji, poput Brooke Burke i Kelly Rowland, a Dua Lipa je napisala kako je Stone "prava ikona".

Michelle Pfeiffer, Lisa Rinna i Vera Wang također su komentirale atraktivnu fotografiju, dok je Whitney Cummings u šali izjavila da je gay.

Njene fotografije u kupaćim kostimima uvijek izazivaju divljenje na društvenim mrežama, no nisu svi obožavatelji njezine odluke da graciozno proslavi starenje. Zapravo, rekla je za Vogue Arabia prošle jeseni da mlađi muškarac s kojim je hodala "nije bio zainteresiran za nju" nakon što je odbila njegov prijedlog da "uzme botoks".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:58