PRAVI MALI BORAC

Slavna glumica objavila prvu fotografiju kćerkice: ‘Nakon 100 dana u bolnici napokon smo kod kuće‘

Djevojčica Malti Marie provela je više od tri mjeseca na odjelu intenzivne njege novorođenčadi (NICU)

Priyanka Chopra i Nick Jonas

 Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia

Indijska glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas podijelili su prvu fotografiju svoje kćeri Malti Marie povodom Majčina dana.

Svoje pratitelje obavijestili su da je beba provela više od tri mjeseca na odjelu intenzivne njege novorođenčadi (NICU).

"Na ovaj Majčin dan ne možemo, a da se ne osvrnemo na ovih nekoliko posljednjih mjeseci i kroz sve što smo prolazili, a znamo da su se mnogi drugi također našli u našoj situaciji. Naša djevojčica je nakon 100 dana napokon kod kuće. Sretni smo što napokon možemo provoditi vrijeme kao obitelj. Iza nas su izazovni mjeseci, a ono što smo naučili jest da je svaki trenutak u životu dragocjen. Naša beba je pravi borac'', napisala je Priyanka u opisu objave.

Obraćajući se svom suprugu dodala je: "Ne postoji nitko s kim bih to radije prošla od tebe. Hvala ti što si me učinio mamom. Nick Jonas, volim te.”

Glumica i glazbenik priznali su da je njihovo 'putovanje' kao obitelji jedinstveno te zahtijeva određenu razinu vjere. Njima je put do roditeljstva bio izazovan, a retrospektivno su shvatili koliko je svaki trenutak dragocjen i savršen.

Podsjetimo, surogat majka im je 15. siječnja u bolnici u San Diegu rodila kćerkicu. Priyanka i Nick vezu su započeli 2017. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Indiji. Slavlje za više od 250 članova obitelji i prijatelja trajalo je puna tri dana. No, zbog velike razlike u godinama bili su predmet ruganja i ismijavanja jer su neki tvrdili da izgledaju kao majka i sin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:00