DALA SI ODUŠKA

Slavna glumica ‘oplela‘ po dragom: ‘Dolazim iz zemlje bogate kulturom, glazbom - očito moj muž tamo nije uspio‘

Osim da posjeduje ljepotu i glumački talent, Priyanka Chopra dokazala je da je krasi i smisao za humor

Priyanka Chopra i Nick Jonas

 Valerie Macon/AFP

Osim da posjeduje ljepotu i glumački talent, 39-godišnja Indijka Priyanka Chopra dokazala je da je krasi i smisao za humor. Prelijepa zvijezda koja je u braku s deset godina mlađim Nickom Jonasom, američkim pjevačem, tekstopiscem i glumcem u najnovijem Netflixovom projektu "Jonas Brothers Family Roast", fino je bocnula svog mlađeg partnera (to je i cilj emisije), ali i svima dala do znanja da se po tom pitanju ne da zezati, točnije da na to itekako dobro zna odgovoriti. Glumica, koja je svoju slavu prvo stekla u Bollywoodu prije no što je pokorila i Hollywood, sudjelovala je snimanju projekta i popela se na podij u specijalu "Jonas Brothers Family Roast".

image

Priyanka Chopra Jonas

Sujit Jaiswal/AFP

Šaleći se na račun njihove razlike u godinama, Priyanka je samo ispucala:

"On mi je pokazao kako se, na primjer, koristi TikTok, a ja njemu kako izgleda uspješna glumačka karijera". No tu naravno nije bio kraj, bilo bi, uostalom, premalo za takav projekt u kojem je zadirkivanje manje više i njegov smisao.

"Ja sam iz Indije, zemlje bogate kulturom, glazbom, zabavom, tako da očito Jonas Brothers tamo nisu uspjeli", nastavila je Chopra, no tu nije bio kraj. Osvrnula se i koliko dečki sadržaja objavljuju na društvenim mrežama, gugućući kako je to "slatko".

"Reći ću i zašto - jer svi oni zajedno još uvijek imaju manje sljedbenika od mene. Dakle, pretpostavljam da je na Instagramu najpopularniji Jonas na Instagramu @priyankachopra " rekla je, kako donosi Daily Mail.

"Jedna od stvari koje volim kod svog supruga je koliko toga imamo zajedničkog. Znate, na primjer, oboje smo potpuno, potpuno, potpuno opsjednuti - i mislim opsjednuti - Nickom Jonasom. Volimo Nicka Jonasa, oboje! On je naš favorit", ubojito je nastavila zezati svog supruga.

Nick i Priyanka vjenčali su se krajem 2018. u trodnevnoj ekstravagantnoj svečanosti u Umaid Bhawanu, nekadašnjoj kraljevskoj palači u Jodhpuru, Rajasthan.

Nakon svečanosti u Jodhpuru, uključujući kršćanska i hinduistička vjenčanja, par je imao i četiri primanja - jedno u New Delhiju, dva u Bombayu i jedan u Charlotteu.

Brzo nakon toga, glumica je dodala Jonas na kraju svog imena i djevojačkog prezimena na Instagramu te to prezime počela koristiti i u filmovima.

Međutim, ovaj tjedan pokrenula je glasine uklonivši i "Chopra" i "Jonas" iz svog imena na Instagramu, ostavivši jednostavno samo Priyanka. No spekulacije je barem za sada, odmah i ugasila, jer je vrlo strastveno komentirala video koji je Nick Jonas objavio na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:32