NE VOLI SE RAZMETATI

Slavna glumica otkrila što radi s osvojenim nagradama: ‘Možete im nazrijeti samo ruku ili krunu!‘

Kad umrem, a netko drugi dođe u moju kuću, uređivat će zemljište i pomisliti kako je pronašao zakopano blago, našalila se Rosamund Pike
Rosamund Pike 
 JUSTIN TALLIS/AFP

Rosamund Pike, 42-godišnja britanska glumica koja je ostvarila uspješnu karijeru u Hollywoodu, dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u filmu "I Care A Lot", otkrila je kako ima vrlo jedinstven i neobičan način čuvanja nagrada. Umjesto da ih ponosno istakne na nekom vidljivom mjestu u svome domu kako bi im se svi mogli diviti, ona ih jednostavno radije - zakopa u vrtu!

- Neugodno mi je pokazivati ih, nisam razmetljiva na taj način... Vjerojatno je to psihološka stvar, sindrom uljeza... Uglavnom, svoje nagrade zakopam u vrtu, napravim to tako da iz zemlje možete nazrijeti samo ruku, ili možda krunu, ili globus - rekla je skromna Rosamund gostujući u TV showu američke komičarke Ellen Degeneres.

Pike je dodala i kako joj je zabavno razmišljati o ljudima koji će jednoga dana kupiti njezin dom i pronaći sve te skrivene komade metala usred njezina cvijeća.

- U budućnosti, kad umrem, a netko drugi dođe u moju kuću, uređivat će zemljište i pomisliti kako je pronašao zakopano blago! A možda te nove generacije, koje će biti stoljećima ispred nas, više uopće neće ni imati nagrade u ovom našem današnjem kontekstu - izjavila je glumica, a prenosi Daily Mail.

Govoreći o osvojenoj nagradi za najbolju glumicu na ovogodišnjim Zlatnim globusima, Rosamund je rekla kako joj je to bilo apsolutno iznenađenje.

- U mojoj obitelji skloni smo pratiti kladionice... U Engleskoj su kladionice na svakom uglu, a što se tiče Globusa, izgledi mi nisu išli u prilog. Šansa za pobjedu bila mi je jedan naspram pet. A kako sam proslavila pobjedu? Spavala sam! - otkrila je Pike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:15