PREKINULA ŠUTNJU

Slavna glumica po prvi put se javno oglasila nakon što joj je suprug optužen za seksualno uznemiravanje

Glumica je nedavno dospjela na naslovnice zato što se razvodi od supruga koji je optužen za seksualno uznemiravanje

Isla Fisher

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumica Isla Fisher prekinula je šutnju na društvenim mrežama kako bi se zahvalila svojim pratiteljima za podršku. Fisher je u središte pozornosti nedavno dospjela zato što se razvodi od supruga, Sache Barona Cohena, kojeg je glumica i komičarka Rebel Wilson optužila za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja filma "The Brothers Grimsby".

image

Sasha Baron Cohen i Isla Fisher

Hollywood To You/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hollywood To You/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Hvala vam za svu ljubaznost i podršku", napisala je u svojoj Instagram priči. U travnju je glumica otkrila da su ona i Cohen u tajnosti podnijeli zahtjev za razvod još 2023. godine.

image

Instagram priča Isle Fisher

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Nakon dugog teniskog meča, koji je trajao više od dvadeset godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. podnijeli smo zahtjev za razvod braka. Uvijek smo davali prednost svojoj privatnosti pa smo u tajnosti radili na ovoj promjeni...", objasnio je par tada.

image

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher objavili da se razvode

Page six saznao je tada da par već neko vrijeme živi odvojeno, a izjava para da se razvode to je i potvrdila. Fisher i Cohen upoznali su se 2001. u Sydneyju, tri godine kasnije su se zaručili, a 2010. vjenčali. Svoje kćeri od 15 i 13 godina te 8-godišnjeg sina držali su podalje od očiju javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. srpanj 2024 09:56