UVIJEK PREKRASNA

Slavna glumica pokazala sijedu kosu: ‘Nisam se zapustila, kćeri kažu da sad izgledam baš opako!‘

Trenutačno mi se sviđa ova srebrnkasta nijansa, uživam u njoj, rekla je Andie MacDowell o svom novom ‘karantenskom‘ imidžu
Andie MacDowell 
 CBS/Planet/Profimedia

Andie MacDowell gostovala je u talk showu kolegice Drew Barrymore i pokazala svoj novi imidž.

Lijepa glumica, koju smo gledali u filmovima "Četiri vjenčanja i sprovod" te "Harrisonovo cvijeće", otkrila je kako je tijekom karantene uvedene zbog virusa covid-19 prestala bojiti kosu, a sudeći po komentarima gledatelja, čak joj i sijedo odlično stoji.

- Ne znam što će se dogoditi za pet godina, možda ponovno obojim kosu, ali trenutačno mi se sviđa ova srebrnkasta nijansa, baš uživam u njoj! Kćeri su mi rekle da izgledam baš nekako opako sa sijedim izrastom, to mi je zvučalo fora pa sam prihvatila izazov i prestala bojiti kosu. Nisam se zapustila, uopće ne razmišljam o ovoj promjeni na taj način - ispričala je 62-godišnja Andie.

A iako su zbog koronavirusa na snazi mnoga ograničenja, glumica kaže kako je sretna jer je i tijekom pandemije nastavila raditi i snimati.

Osim što se pojavljuje u TV seriji "Mr. Mayor", uskoro ćemo je gledati i novom televizijskom mini projektu "Maid" - radnja drame prati život samohrane majke koja zbog financijske stiske počinje raditi kao kućna pomoćnica. Premijera ove serije očekuje se tijekom 2021. godine.

image
Andie MacDowell
Marka/Alamy/Alamy/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:09