KOMEDIJA U PLANU

Slavna glumica prekida penziju zbog jednog muškarca: ‘Jedino zbog njega sam opet spremna za akciju...‘

Savjete o tome kako se vratiti 49-godišnja zvijezda dobila je od Toma Bradyja koji je u sportskoj mirovini izdržao samo mjesec dana

Scena iz filma Any Given Sunday

 Screenshot YouTube

Prošle su četiri godine otkako je Cameron Diaz (49) rekla da se povlači iz glume. Nije tada ostavila previše prostora za pitanja o tome što bi je moglo potaknuti na povratak.

To je, očigledno, Jamie Foxx.

Diaz se vraća u Hollywood s novom akcijskom komedijom prikladnog naslova - "Povratak u akciju".

Bit će to treći njezin film s Foxxom. Glumili su zajedno 1999. godine u filmu "Any Given Sunday", kod nas prevedenom kao "Samo igra", te u remakeu mjuzikla o siročetu Annie iz 2014. godine, u kojem je glumila zločestu starateljicu. Bio je to i njezin posljednji filmski projekt prije umirovljenja.

- Jamie Foxx, samo si me ti mogao vratiti u akciju!!!" - napisala je glumica u Instagram Storyju i dodala - Jedva čekam, bit će super!

Foxx je vijest o Cameroninu povratku otkrio u srijedu na Twitteru, podijelivši audiosnimku svog telefonskog razgovora s njom. Ona govori da je uzbuđena što će se vratiti glumi, ali nije sigurna oko prekida mirovine. Foxx to rješava, spojivši je s Tomom Bradyjem, najboljim igračem američkog nogometa svih vremena (i suprugom Gisele Bundchen). On je u sportsku mirovinu otišao u veljači da bi se mjesec dana kasnije vratio i pridružio ekipi Tampa Bay Buccaneersa.

- Jamie mi je rekao da trebate nekoliko savjeta kako se povući u mirovinu - kaže Brady Diaz i dodaje kako je on "relativno uspješan" u tome. Ne zna se koje joj je savjete dao jer se snimka tu prekida.

Iako je u mirovini, Cameron Diaz nije prestala pojavljivati se u javnosti, na raznim događanjima, a u intervjuima je govorila o novom životu, obitelji i majčinstvu. Bacila se ozbiljno na razne poslovne pothvate, ulaganja u biotehnološke kompanije te jako uspješnu proizvodnju organskih vina.

U podcastu Kevina Harta "Hart To Heart" rekla je da se osjeća "cjelovito" nakon što je donijela odluku da se povuče.

- Zabavno je to raditi, volim to, volim glumu. I stvarno sam imala sreće da imam oko sebe ljude kojima je stalo do mene i mojih interesa u posljednjih 20 godina. Ali željela sam imati svoj život kojim ja upravljam - rekla je tada Hartu i dodala da joj je odlazak omogućio da radi stvari koje je željela, ali nije imala priliku, recimo upoznati supruga Benjija Maddena i zasnovati obitelj. Par je 2019. godine, preko surogatstva dobio kćer Raddix.

image

Cameron Diaz s kćeri Raddix

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kakva je priča "Povratka u akciju" nije poznato, no zna se da se radi za Netflix, režira ga Seth Gordon ('Strašni šefovi'), koji je i autor scenarija s Brendanom O'Brienom ('Susjedi'). Foxx je jedan od producenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:09