FATALNA SHARON

Slavna glumica prisjetila se kultne scene iz erotskog trilera, a evo što se zbivalo iza kulisa...

Stone je oduševila pratitelje fotografijom na kojoj opušteno pozira odjevena samo u majicu na kojoj je scena iz ‘Sirovih strasti‘
Sharon Stone
 Instagram, Afp

Slavna 63-godišnja glumica Sharon Stone oduševila je svoje brojne pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj opušteno pozira odjevena samo u majicu na kojoj je najslavnija scena iz erotskog trilera "Sirove strasti". U tom je kultnom filmu iz 1992. utjelovila ubojicu Catherine Tramell koja se upušta u vruću aferu s policijskim istražiteljem zaduženim za slučaj ubojstva njezinog dečka. Naravno, igra ga Michael Douglas, a scena oslikana na njezinoj majici upravo je ona u kojoj provokativno prekriži noge dok je Douglas ispituje. Na fotografiji na Instagramu Stone se dodatno našalila pozirajući na sličan način, a cigaretu koju drži u filmu zamijenila je olovkom.

"Bila tamo, odradila to i sad imam majicu", napisala je holivudska zvijezda u opisu slike.

Prije nekoliko mjeseci Sharon Stone je otkrila kako je ošamarila redatelja Paula Verhoevena nakon što je prvi put odgledala film, s obzirom na to da nije imala pojma da je kamera zabilježila njezino obnaženo međunožje u sceni gdje je prekrižila noge. Za Vanity Fair je ispričala kako nije htjela skinuti donje rublje, no redatelj ju je uvjerio kako se ništa neće vidjeti na ekranu.

Međutim, sve se otkrilo na prvom prikazivanju filma.

image
Carolco Pictures/Canal +

"Tada sam prvi put vidjela snimku svoje vagine, dugo nakon što mi je rečeno: 'Ne vidimo ništa. Samo želimo da skineš gaćice, jer bijela boja reflektira svjetlo, pa znamo da ih imaš na sebi'", objasnila je tada, te dodala kako se nadalje razvijala situacija.

"Otišla sam do stola za projekciju, odalamila Paula po licu, otišla, sjela u auto i nazvala svog odvjetnika Martyja Singera", naglasila je glumica.

image
Carolco Pictures/Canal +

Na koncu je ipak pristala da scena ostane u filmu, iako se Verhoeven, kako je ispričala, u načelu protivio tome da joj da ikakvu kreativnu kontrolu nad vlastitim tijelom u kultnom trileru.

"Bila sam samo glumica, samo žena, koji sam izbor imala? Ali ipak sam ga imala. Dugo sam razmišljala i odabrala dozvoliti tu scenu u filmu. Zašto? Jer je bilo ispravno za sam film i moj lik i na kraju krajeva, učinila sam to", objasnila je.

image
Craig Barritt

Inače, 2017. Verhoeven je demantirao kako je Stone bila nesvjesna toga što je imao na umu kad je snimao kultnu scenu.

"Sharon laže. Svaka glumica zna što će vidjeti ako je tražite da skine donje rublje i izloži se pred kamerom", tvrdio je tada redatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:14