APSTINENCIJA

Slavna glumica priznala da može dugo vremena bez seksa: ‘Mogu godinama. Jedina akcija koju dobivam je ona u snu‘

Na tu temu je došla dok je pričala o ‘šestomjesečnom celibatu‘ Andrewa Garfielda

Drew Barrymore

 The Drew Barrymore Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Drew Barrymore je priznala da je "sasvim u redu s apstinencijom", piše People.com.

Glumica je u utorak u sklopu "Drew‘s News", inače svoje istoimene dnevne talk show emisije, rekla da može "godinama" bez seksa. Na tu temu je došla dok je pričala o "šestomjesečnom celibatu" kolege glumca Andrewa Garfielda, a na koji se odlučio kako bi se pripremio za svoju ulogu u filmu "Silence" iz 2016.

image

Drew Barrymore

Angela Weiss/Afp

- Pa, apstiniram i ja. Radio sam to kroz cijele svoje dvadesete - našalio se 42-godišnji gost Ross Matthews tijekom epizode.

- Pomislila sam: što nije u redu sa mnom da mi se šest mjeseci ne čini kao jako puno vremena? - rekla je Barrymore, na što je Matthews dodao da "Drew može po šest mjeseci bez seksa, ništa strašno". Poznata glumica nadodala je da može čak i "godinama".

U istoj je emisiji još u ožujku Drew rekla da ponekad sanja svoje bivše i dodala da "misli da je to jedino mjesto gdje ovih dana dobiva akciju".

image

Drew Barrymore

Shutterstock Editorial/Profimedia

- Svakih šest mjeseci sanjat ću vruće snove i potvrditi sama sebi: "O, moj Bože. Libidonozna sam i živa" - dodala je.

Kad je Mathews zastao da bi je upitao što znači libidozan, Barrymore je objasnila: "Znači da imam libido. Da sam živa i imam puls."

- Sviđa mi se što je u tvojim snovima jedan od tvojih bivših bio sav u tvom libidonizmu - našalio se Matthews. Nakon što su se njih dvoje nasmijali, Barrymore je zaključila da su "snovi sigurno mjesto za rješavanje mnogih stvari".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:34