IZAZOVNA LUPITA

Slavna glumica prošetala crvenim tepihom, a kad je skinula sako svi su zanijemili

40-godišnja glumica pojavila se u srebrnom topu bez rukava i chic crnim, lepršavim hlačama

Lupita Nyong‘o

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Glumica Lupita Nyong‘o bila je glavna atrakcija na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Tony u New Yorku, a nitko nije mogao ne primijetiti njezin zanimljiv modni izričaj.

40-godišnja glumica pojavila se u srebrnom topu bez rukava i chic crnim, lepršavim hlačama. Srebrni komad, koji je naglasio njezine grudi, dizajnirala je pakistanska umjetnica i modna dizajnerica Misha Japanwala.

Glumačka zvijezda također je na glavi imala tetovažu od, čini se, kane, a cijeli je outfit začinila elegantnim crnim sakoom.

image

Lupita Nyong‘o

John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Što se tiče nominacija za nagradu Tony, najviše ih je dobila glazbena adaptacija filma o Marilyn Monroe, "Neki to vole vruće", i to čak 13.

"CBS je dom dodjele nagrada Tony više od 40 godina. Ponosni smo što još jednom slavimo najbolje od kazališta ove sezone i nastavljamo s našom potporom Broadwayu, široj kazališnoj zajednici i svim nevjerojatnim umjetničkim talentima na pozornici i iza kulisa koji oživljavaju predstave", rekao je Jack Sussman, izvršni potpredsjednik za specijalne emisije, glazbu, događaje uživo i alternativni program na CBS-u.

Podsjetimo, filmski i televizijski pisci štrajkaju zbog pritužbi da su ih studiji godinama premalo plaćali, osobito kada je riječ o streaming . Također se bore protiv pokušaja studija da smanje količinu posla za pisce scenarija, kao i broj epizoda u televizijskim sezonama te ostave otvorenom mogućnost da ljude zamijeni AI programi. Upravo iz solidarnosti sa scenaristima, i slavna glumica Drew Barrymore odbila je biti voditeljica MTV Movie & Television Awardsa prošlog mjeseca.

Popis dobitnika nagrada Tony 2023.:

Najbolji mjuzikl - Kimberly Akimbo

Najbolja predstava - Leopoldstadt

Najbolja glumica u mjuziklu - Victoria Clark (Kimberly Akimbo)

Najbolja glumica u predstavi - Jodie Comer (Prima Facie)

Najbolji glumac u mjuziklu - J. Harrison Ghee (Neki to vole vruće)

Najbolji glumac u predstavi - Sean Hayes (Good Night, Oscar)

Najbolja koreografija - Casey Nocholaw (Neki to vole vruće)

Ostatak dobitnika pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:37