ŠTEDLJIVA STONE

Slavna glumica se požalila: ‘Skupo je biti slavan i bogat. U restoranu uvijek ja dobijem račun...‘

Glumičino bogatstvo procijenjeno je na 40 milijuna dolara, no kad treba, odreći će se i svog honorara

Sharon Stone

 Cmadaina/Backgrid Usa/Profimedia/Cmadaina/backgrid Usa/profimedia

Sharon Stone, glumica čije je bogatstvo procijenjeno na 40 milijuna dolara, požalila se kako skupo plaća činjenicu što je bogata i slavna.

"Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi, i tko će dobiti ček? Svaki put dobijem račun za večeru na 3000 dolara", izjavila je 65-godišnja Stone u intervjuu za InStyle objavljenom u utorak. Zvijezda hita "Sirove strasti", filma koji ju je proslavio, zaključila je kako je jako skupo biti slavan. Neki od njezinih troškova uključuju nedavno kupljeni dom, kao i honorare za zaštitarsko osoblje, publiciste, vizažiste i menadžere. Međutim, filmska zvijezda je sve samo ne škrta kada je u pitanju napredak u Hollywoodu, ističe Page Six. U svojim memoarima iz 2021., "The Beauty of Living Twice", Stone je otkrila da je veliki dio svoje plaće dala Leonardu DiCapriju samo kako bi mogao biti u filmu "Brzi i mrtvi" iz 1995. godine.

image

Sharon Stone u filmu "Sirove Strasti" 1992.

Tristar Pictures - Carolco Pictu/Collection Christophel Via Afp

"Bio je superzvijezda. Željela sam biti u sjajnom filmu, a ne u glupom, tako da sam tražila najbolje ljude koje sam mogla da me u njemu okružuju.", rekla je Stone za InStyle o DiCapriju, koji je iza sebe tada imao sjajnu ulogu nominiranu za Oscara u filmu "Što muči Gilberta Grapea".

Kada producent nije mogao razumjeti njezinu odluku da se odrekne dijela svoje zarade samo da bi DiCaprio bio u vesternu iz 1995., rekla mu je: "Razumijem da ovo nije muško razmišljanje. Ali koncentrično razmišljanje je način na koji žene razmišljaju". Zvijezda "Casina", koja je bila angažirana ugovorom od tri milijuna dolara zajedno s Geneom Hackmanom, na kraju je DiCapriju platila milijun dolara, dakle jednu trećinu svoje plaće, kako bi glumio njezina sina.

image

Leonardo DiCaprio

Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

"Leo je bio klinac.", rekla je Stone, napomenuvši da DiCaprio, koji je na setu napunio 18 godina, vjerojatno nije imao pojma o dogovoru oko honorara sve dok nije o tome napisala u svojoj knjizi. DiCaprio, koja sada ima 49 godina, komentirao je o glumičin neuobičajeni potez nakon što su izašli njezini memoari, rekavši za E! News u studenom 2023.: "Nevjerojatno. Bila je velika šampionka kinematografije i pružala je priliku drugim glumcima, tako da sam joj jako zahvalan. Zahvalio sam joj mnogo puta. Ne znam jesam li joj poslao pravi, fizički dar zahvale, ali ne mogu joj dovoljno zahvaliti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:11