JENNIFER GREY

Slavna glumica šokirala priznanjem: ‘Bila sam istovremeno zaručena i za Deppa i za Brodericka, ali Johnny me spasio‘

‘Bili smo mladi, za mene je on bio odgovor na moje probleme‘ - kaže Jennifer

Jennifer Grey

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Jennifer Grey, zvijezda kultnog filma "Prljavi ples", otkrila je da je bila zaručena za slavne glumce Johnnyja Deppa i Matthewa Brodericka - i to u istom mjesecu.

62-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi Frances ('Baby') Houseman u romantičnoj drami 'Prljavi ples', priznala je tijekom gostovanja u showu Drew Barrymore da je bila zaručena za dvije velike zvijezde 80-ih i 90-ih u istom mjesecu, te da joj je ta situacija bila znak da očito postoji neki problem u njezinu životu. Dodala je i da vjeruje kako ju je Bog spasio iz jedne loše situacije te je spojio s Deppom.

- Johnny je bio tako lijep, to je bilo gotovo neljudski, rekla je gostujući u showu i dodala: - Bili smo mladi, za mene je on bio odgovor na moje probleme. Bio je drag, pun ljubavi, romantičan, lud za mnom i lijep. Imala sam očajničku potrebu da se vratim nečemu poput toga.

image

Jennifer Grey

Earl Gibson Iii/Shutterstock Editorial/Profimedia

Dodala je i da ju je on 'spasio i natjerao da ne osjeća ono što je tada osjećala'.

Podsjetimo, u tijeku je suđenje Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, koju je optužio za klevetu. Jennifer Grey popriličnoje suzdržano i kratko komentirala sudske probleme svog bivšeg zaručnika.

- Sve što mogu reći o tome suđenju je da mi slama srce zbog svih uključenih. Mislim da je to tužno i voljela bih da se riješi. Samo želim svima dobro.

U istom intervjuu govorila je o automobilskoj nesreći koju je pretrpjela sa Broderickom 5. kolovoza 1987. u Sjevernoj Irskoj.

- Prometna nesreća jedna je od tri najveće traume u mom životu, a možda čak i prva, govori i dodaje kako je to iskustvo progoni i dan danas. Naime, glumica i Broderick bili su na odmoru nakon što su započeli svoju tajnu vezu za vrijeme snimanja komedije 'Ferris Bueller's Day Off', objavljene 1986. godine.

Glumac je bio za volanom BMW-a te, prešavši središnju traku, udario u automobil u kojem su bile Margaret Doherty (63) te njezina kći Anna Gallagher (28). Obje su poginule u nesreći, a Broderick je ostao bez svijesti s teškim ozljedama.

Grey i Broderick prekinuli su 1988., nedugo nakon nesreće. Glumac se kasnije oženio za Sarah Jessicu Parker, zvijezdu popularne serije „Seks i grad”, a Grey je bila u braku glumcem Clarkom Greggom od 2001. do 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:51