NAKON AFERE

Slavna glumica viđena u šetnji sa suprugom, no jedna stvar ih je otkrila: ‘Razveli su se? To možda nisu samo priče...‘

Šuškanja su započela nakon Benjaminove navodne prošlogodišnje afere s mnogo mlađom ženom, što par nije komentirao za medije

Natalie Portman i Benjamin Millepied 

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/Robyn Beck/afp/profimedia

Natalie Portman viđena je sa svojim suprugom Benjaminom Millepiedom i njihovo dvoje djece u četvrtak u Los Angelesu, nakon glasina o prekidu njihova braka. Šuškanja su započela nakon Benjaminove (46) navodne prošlogodišnje afere s mnogo mlađom ženom, što par nije komentirao za medije.

Na dodjeli Zlatnih globusa Portman je sama prošetala na crvenom tepihu i nije nosila vjenčani prsten, a kada je za medije govorila o svom preseljenju u Pariz, nije spominjala da je Millepied s njom.

image

Natalie Portman

Oconnor-arroyo/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Ipak, par je viđen sa svoje dvoje djece sinom Alephom (12) i kćeri Amalijom (6) na izletu u južnoj Kaliforniji za vrijeme ručka. Fotografije tog izlaska možete pogledati ovdje. Činilo se da je glumica bila u dobrom raspoloženju jer se nasmiješila dok je provjeravala svoj mobitel u jednom trenutku.

image

Natalie Portman

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Kada su Portman ranije pitali za Vanity Fair kako se osjeća zbog toga što se o njenom braku piše, rekla je da je to "užasno".

"To je užasno i nemam želju pričati tome", dodala je.

Portman i Millepied vjenčali su se 2012. nakon što su se upoznali na snimanju filma "Black Swan". Glumica se još nije javno očitovala o razlazu od supružnika nakon što se pročulo da ju je on prevario s drugom ženom. Portman je oduvijek voljela držati svoj pritvani život samo za sebe i svoj javni odvojiti koliko je god mogla.

"Naljutila bih se da me netko u školi zove Natalie Portman. Mislila sam, ako me poznaješ, znaš me kao Natalie Hershlag u školi", priznala je, što je zvučalo kao da joj je bilo teško balansirati između slave i stvarnog života.

image

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

Portman je rekla da su se stvari u njezinom životu promijenile kada je dobila djecu i obitelj.

"Počela sam shvaćati da možda nije dobro da me ima dvije - privatna i slavna", rekla je. "Imam mnogo interakcija tijekom dana kao javna osoba. Isključiti to iz mog života nije ostvarivo."

Portman sada živi u Parizu i govorila je o tome kako boravak u Los Angelesu na pola radnog vremena nije toliko loš za nju zbog izbora koje je napravila.

"U LA-u vodim vrlo neholivudski život. Živim na istočnoj strani. Imam neke prijatelje koji su u industriji zabave, ali mnogo prijatelja koji nisu, a mi se ne bavimo stvarima u industriji kad se družimo."

"Ne idemo na holivudske zabave, večeramo kod kuće u dvorištu. Zapravo sam otkrila da život tamo čini moje iskustvo LA-a mnogo manje holivudskim", objasnila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:06