VJEČNO MLADA

Slavna holivudska glumica ipak priznala tajnu koju mnogi skrivaju: ‘Vrijeme izgladi sve‘

Unatoč nagađanjima da je glumica prethodno bila na faceliftingu ili botoksu, šutjela je o svim vrstama estetske kirurgije

Bette Midler i Judith Light

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Bette Midler, američka komičarka i glumica, konačno je priznala da se podvrgnula plastičnim operacijama lica nakon godina nagađanja je li holivudska ikona uistinu "otišla pod nož".

image
Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./mega/the Mega Agency/profimedia

Zvijezda filma "Hocus Pocus" bila je iskrena o svom naizgled vječno mladom izgledu tijekom svog govora na svečanoj ceremoniji "Costume Designers Guild Awards", prenosi Page Six.

- Vrijeme izgladi sve - našalila se 77-godišnjakinja koja je upravo te večeri primila nagradu za istaknutog suradnika.

- U ovome sam skoro 60 godina... i izgledam fantastično, znam - našalila se dok je publika klicala, a ona je dodala kako je ipak nešto "uredila" na svom licu. Unatoč nagađanjima da je glumica prethodno bila na faceliftingu ili botoksu, Midler je šutjela o svim vrstama estetske kirurgije sve do sada.

image
Fayes Vision/startraksphoto.com/Instar Images/Profimedia/Fayes Vision/startraksphoto.com/instar Images/profimedia

Ipak, još 2008. godine glumica je priznala da je razmišljala estetskom zahvatu dok je razgovarala s Extrom.

- Zar ne razmišljaju svi o tome? - pitala je i dodala da će "vjerojatno početi razmišljati o tome".

Iako je ova slavna oskarovka možda malo poboljšala svoj izgled u posljednjih nekoliko godina, njezinoj desetljećima dugoj karijeri ne treba nikakvo osvježenje. Prošle godine se Midler našalila da je dosegla "status gay ikone" čak i prije nego što se pridružila glumačkoj ekipi za “Hocus Pocus 2”.

image

Scena iz filma ‘Hocus Pocus 2‘

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Prvi film, s Midler, Sarah Jessicom Parker i Kathy Najimy u glavnim ulogama, izašao je 1993. godine i bio je usredotočen na tri vještice koje su probuđene stoljećima nakon svoje smrti. Trideset godina kasnije, kultni je klasik pretočen u nastavak, koji je postao samo još jedno postignuće na dugom popisu Midlerinih uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:14