UDALA SE ZA NJEGA

Slavna mama ‘ukrala‘ muža svojoj otuđenoj kćeri: ‘Počela ga je progoniti dok joj se kći još viđala s njim!‘

Par je na kraju izrekao sudbonosno ‘da‘ u kolovozu 2023., ali njezina kći nije prisustvovala vjenčanju

Tish Cyrus i Dominic Purcell

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Obitelj pjevačice Miley Cyrus posljednjih je godina prolazila kroz vrlo turbulentno razdoblje obilježeno misterioznom svađom. A sada se majka obitelji, Tish Cyrus našla u središtu skandala jer su procurile informacije da je ‘ukrala‘ muža Dominica Purcella od svoje otuđene kćeri Noah Cyrus.

Izvor blizak obitelji podijelio je nove tvrdnje o tome što se zapravo događalo iza kulisa u bombastičnom izvještaju US Weeklyja.

56-godišnja Tish doživjela je ‘potpuni psihički slom‘ prije razvoda od Billyja Raya Cyrusa, udala se za 54-godišnjeg Purcella prošle godine u kolovozu. Međutim, njeni članovi njezine obitelji, poput 24-godišnje Noah i brata Braisona, nisu prisustvovali vjenčanju pa je to potaknulo spekulacije o razdoru u obitelji.

image


cyrus vjenčanje

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Izvor je tvrdio da se "Noah viđala s Dominicom kada ga je Tish počela progoniti", a Tish je "bila svjesna" da je on zauzet kad je počela kontaktirati glumca.

"Previranja između Noah i Tish daleko nadilaze ono što ljudi misle. Noah je izbezumljena time što joj je Tish ukrala Dominica", rekao je izvor, prenosi Daily Mail.

Ranije ovog mjeseca, Tish se pojavila u podcastu ‘Call Her Daddy‘ i otvoreno progovorila o svojoj vezi s Purcellom, uključujući i njihov prvi spoj. Objasnila je da joj se prvo javio 2016. na Instagramu.

"Pratila sam ga na Instagramu i on mi je poslao poruku u inbox i samo rekao: ‘Hej Tish, samo sam htio reći da mislim da si ti super cool i... radiš tako sjajan posao sa svojom obitelji.‘ Nisam ga vidjela godinu dana", ispričala je.

Međutim, kasnije 2017., Tishina kći Brandi primijetila je da ju je Purcell blokirao na društvenim mrežama.

"Njegova bivša vidjela je da me je kontaktirao pa me blokirao na svom Instagramu. Skoro sam se popiškila u gaće kad sam shvatila da sam blokirana. Zašto? On i ne zna da ja postojim, a blokirana sam. Baš smo se smijali tome", dodala je.

Godinama kasnije, 2022., nakon rastave od Billyja Raya, Tish se obratila Purcellu i on joj je brzo odgovorio. Ubrzo su izašli na spoj, a sutradan su jedno drugom rekli ‘Volim te‘.

Par je na kraju izrekao sudbonosno ‘da‘ u kolovozu 2023., ali njezina kći Noah i sin Braison nisu bili prisutni na vjenčanju. Izvor je za Us Weekly rekao da pjevačica zapravo nije bila pozvana.

Vjenčanje je održano u Mileynoj raskošnoj vili u Malibuu, a upućeni su tvrdili da je dobitnica Grammyja imala stražu vani u slučaju da se Noah pokuša pojaviti.

Međutim, Noah je na veliki dan provodila vrijeme sa svojim bratom Braisonom. Otišla je na Instagram kako bi podijelila trenutke iz njihovog zajedničkog dana, uključujući izlet u Walmart dok je nosila majicu s natpisom Billy Ray Cyrus.

U to je vrijeme drugi izvor izvijestio Us Weekly da ‘nije tajna da niti jedno od njih ne odobrava Dominica, a to je stvorilo napetost u odnosu s njihovom mamom.‘

"Noah je uvijek bila bliska s Billyjem Rayem... To je izazvalo razdor između nje i Miley", nastavio je insajder.

image

Tisha Cyrus

Thehapablonde/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Tish i pjevač vjenčali su se 1993. dok ona nije podnijela zahtjev za razvod u travnju 2022. navodeći ‘nepomirljive razlike‘. Par je imao uspona i padova tijekom veze, a pjevačica je 2010. podnijela zahtjev za razvod koji je odbačen. Tish je također podnijela zahtjev za razvodom i 2013. - ali i to je odbačeno.

Par ima više djece - Miley, Noah (24), Braisona (29), Brandi (36) i Trace (34). Billy Ray posvojio je Brandi i Trace iz Tishine prethodne veze, a također ima i sina Christophera (31) s bivšom Kristin Luckey.

Glasine o obiteljskom razdoru također se protežu i na Miley Cyrus, koja je posebno izostavila oca u svom govoru prilikom prihvaćanja Grammyja ranije ovog mjeseca. Odnos oca i kćeri navodno je postao klimav nakon njegovog razlaza s Tish.

Insajder je za Page Six ubrzo nakon dodjele Grammyja rekao da je Billy ‘više puta pokušao doći do Miley‘ i da joj je također ‘čestitao‘ na osvojenim Grammyjima.

"Miley i Billy Ray su se posvađali. Ona je jako bliska sa svojom mamom i stoji uz nju", rekao je izvor.

Što se tiče ostatka njihove djece, sva su djeca "odabrala strane", ali prijatelji "se nadaju da razdor neće trajati zauvijek".

Billy je također krenuo dalje nakon razvoda od Tish. Oženio se australskom pjevačicom Firerose prošle godine u listopadu, tijekom ‘eterične proslave ljubavi.‘ Ceremonija je održana dva mjeseca nakon što su Tish i Dominic izrekli sudbonosno ‘da‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:32