KIČASTO DO BOLI

Slavna manekenka (50) izgleda nestvarno dobro, ali... Je li ovo najgore izdanje u povijesti crvenih tepiha?

Njemački supermodel pojavio se na crvenom tepihu u Cannesu u društvu svoje kćeri Leni

Heidi Klum

 Stefano Rellandini/Afp

Što je Cannes bez amFAR-a? Prestižni filmski festival koji se održava na jugu Francuske ne bi bio isti bez tradicionalne humanitarne večeri orgnaizacije amFAR, čiji je glavni cilj prikupljanje sredstava za istraživanje AIDS-a i prevenciju HIV-a. Riječ je o gala događaju koji ne žele propustiti brojne poznate zvijezde, a tako je bilo i ove godine. Filmski festival u Cannesu traje do ove subote, 25. svibnja, a slavne ljepotice posebno su se uredile za ovu humanitarnu večer.

Među njima je bila i njemačka manekenka Heidi Klum, koja je stigla u pratnji kćeri Leni. Njemački supermodel navikao nas je na svakojaka zanimljiva izdanja s crvenih tepiha, no za ovo najnovije nisu svi baš imali riječi hvale. Naime, neki su se čak usudili reći da je ovo možda i jedno od najgorih izdanja u povijesti crvenih tepiha.

image

Heidi Klum s kćeri Leni

Sameer Al-doumy/Afp

Klum se pojavila u voluminoznoj ružičastoj haljini, koja je bila ukrašena slojevima nabranog tila, a pomalo je podsjećala na onaj svoj Halloween outfit iz 2022. koji se mnogima zauvijek urezao u pamćenje - velikog crva. Ovog puta nisu joj baš puno pomogli ni blistavi osmijeh na licu i samouvjerena poza...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 11:28