KAKAV PRIZOR...

Slavna manekenka i glumica skinula se gola, pa se malo provaljala među plahtama: ‘Rad od kuće‘

Ove seksi fotografije uslijedile su nakon brojnih spojeva na kojima je ljepotica uživala nakon razvoda

Emily Ratajkowski

 Instagram/Emily Ratajkowski/

Slavna manekenka i glumica Emily Ratajkowski ugodno je iznenadila svoje obožavatelje objavivši fotografije iz kreveta na kojima je potpuno naga. Zgodna Londončanka valjala se među plahtama i zavodljivo pozirala, a u opisu fotografija koje je podijelila na svom Instagram profilu jednostavno je napisala: "Rad iz kreveta."

32-godišnja ljepotica nalazi se u New Yorku, a mnogi su primijetili njezinu prirodnu ljepotu. Na nekim fotografijama pozira u nepospremljenom krevetu u kratkoj majici i zelenoj trenirci koja joj je bila spuštena na bokovima, a u prvom su planu njezini impresivni trbušni mišići.

Na jednoj od golišavih fotografija Emily je legla na leđa i povukla plahtu preko donje polovice tijela, dok je grudi prekrila rukama.

Ove seksi fotografije uslijedile su nakon brojnih spojeva na kojima je ljepotica uživala nakon razvoda od bivšeg supruga Sebastiana Beara-McClarda. Njih su se dvoje rastali prošle godine nakon četiri godine braka, a imaju sina, 2-godišnjeg Sylvestera Apolla.

U jednom iskrenom videu objavljenom na TikToku priznala je da je ‘izlazila sa svakim tko ju je htio odvesti na večeru‘ nakon što je ponovno solo. Tako su je nakon razvoda mediji povezivali s Oraziom Rispom, Harryjem Stylesom, Ericom Andreom, Peteom Davidsonom i Jackom Greerom. Nedavno je bila povezivana i s glumcem Justinom Therouxom, nakon što je viđen u njezinom susjedstvu nedugo nakon što su se zajedno pojavili na US Openu.

Međutim, dok se Emily ponosno hvali svojom impresivnom figurom na internetu, njezini obožavatelji teoretizirali su skriva li slavna ljepotica veliku tajnu o svome tijelu. Naime, neki smatraju da su uočili tragove plastičnih operacija na nedavno objavljenim fotografijama poznate manekenke te smatraju da je poradila na trbuhu. Ona se o tome još nije oglasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 04:11