BELLA HADID

Slavna manekenka otkrila svoju mračnu tajnu: ‘Nisam se mogla kontrolirati i morala sam prestati‘

Manekenka je priznala da se psihički osjećala čudno te da su joj najveći izazov predstavljali izlazak iz kuće i odijevanje

Bella Hadid

 Loic Venance/Afp/Profimedia

Supermodel Bella Hadid (25) otkrila je kako ju je osjećaj da se ne može "kontrolirati" naveo da prestane piti alkohol prije šest mjeseci, piše Page Six.

“Odradila sam svoje s alkoholom. Voljela sam alkohol i došlo je do točke kada sam čak počela otkazivati ​​noćne izlaske za koje sam predosjećala da će otići u smjeru da se neću moći kontrolirati”, rekla je 25-godišnja manekenka za InStyle.

Hadid je ispričala kako joj je postalo "puno teže uzeti čašu" nakon što joj je liječnik pokazao snimke koje otkrivaju učinak alkohola na mozak te je otkrila da planira ostati trijezna u doglednoj budućnosti.

“Više ne osjećam potrebu za pićem jer znam kako će to utjecati na mene u 3 ujutro kada se probudim s užasnom tjeskobom, razmišljajući o onoj jednoj stvari koju sam rekla prije pet godina kad sam završila srednju školu", priznala je Hadid.

image

Bella Hadid

Valery Hache/Afp/Profimedia

"Postoji samo taj konstantni osjećaj boli i stresa zbog tih nekoliko pića koja mi zapravo nisu mnogo značila", rekla je.

Ranije ovog mjeseca, Hadid je u intervjuu za WSJ. magazin progovorila i o svom mentalnom zdravlju. Slavna manekenka otkrila je da se psihički osjećala čudno te da su joj najveći izazov predstavljali izlasci iz kuće i odijevanje, posebno uz stalnu prisutnost paparazza koji je prate u stopu.

“U prošloj godini bilo mi je jako važno naučiti da je potpuno nebitno što ljudi pričaju o mom stilu. Sviđao im se ili ne, nije važno, jer to je moj stil”, dodala je. “Kad ujutro izađem iz kuće, razmišljam o tome: 'Čini li me ovo sretnom? Osjećam li se dobro u ovome i osjećam li se ugodno?'”

Hadid je ranije, u objavi koju je prošle godine podijelila na Instagramu, otkrila i da je "patila od depresije i anksioznosti".

“Moja socijalna anksioznost bila je nešto što mi se polako prikradalo kako sam ulazila u dvadesete”, objasnila je. “Bilo mi je teže izaći bez da sam popila piće, tako sam smirivala svoje živce. Zbog toga uopće nisam htjela izlaziti pa sam samo hibernirala između poslova", rekla dodala je. "U životu u kojem sam stalno prisiljena na socijalizaciju, i radom od 13 sati dnevno, znala sam da ovo nije održiv način života za mene".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:43