PODIJELILA FANOVE

Slavna manekenka pokazala stražnjicu u Cannesu pa uzrokovala buru komentara: ‘Razočarala si nas, barem si ti bila otmjena‘

Rosie Huntington Whiteley objavila je golišavu fotografiju iz hotelskog kreveta

Rosie Huntington-Whiteley

 Loic Venance/Afp

Engleska manekenka Rosie Huntington-Whiteley trenutno je na Filmskom festivalu u Cannesu, a buru na društvenim mrežama napravila je fotografijom sebe iz hotelske sobe. Naime, pozirala je gola i ležala u hotelskom krevetu, a u pozadini se nazirala njezina stražnjica. Objavila je tu fotografiju na Instagram priči, ali i u nizu fotografija u kojem je otkrila kako je provela jutro.

Nosila je samo zlatnu ogrlicu i par naušnica dok je ležala u sobi. Mnogi fanovi su tu fotografiju smatrali neprimjerenom.

image

Rosie Huntington-Whiteley

Screenshot/instagram/rosie Huntington-whiteley/

"Razočaravajuće, Rosie. Ono što te je uvijek izdvajalo je to koliko si otmjena. Molim te, ne prelazi u golotinju", poručio je jedan.

"Apsolutno nema potrebe za tim. To je neugodno i dosadno", dodao je drugi.

"Zašto golotinja? Ne razumijem zašto svi poznati žele objavljivati ​​gole fotografije", glasio je komentar.

"Pritisnuo sam ‘sviđa mi se‘, pa onda ‘ne sviđa mi se‘ nakon treće fotografije. Volim tvoju otmjenost, ali ne želim da moja kći misli da je to normalno", objasnio je jedan fan.

Unatoč salvi negativnih komentara, neki fanovi su podržali Rosie i njima se fotografija svidjela.

"Zašto se malo golotinje ne može smatrati ‘otmjenim‘? Povijest, umjetnost i popularna kultura prepune su golišavih oblika koji se smatraju remek-djelima", napisao je jedan pratitelj.

"Zapravo mislim da je ova slika umjetnička i dobro komponirana. Rosie izgleda ludo", dodao je drugi.

"Ona ima fantastično tijelo, vrlo je lijepa mama i draga gospođa koju njezina druga polovica obožava, ne treba joj vaše odobravanje, dobro je i bez vaših komentara, nađite si život", poručio je jedan fan.

Rosie ima dvoje djece sa suprugom Jasonom Stathamom (56) koji je glumac. Kći Isabella ima dvije godine, a sin Jack šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 10:21