SVE ZBOG MAJICE

Slavna manekenka ‘popljuvala‘ Westa: ‘Kad bi barem imao 1% njezina intelekta... Ti si nasilnik i smijurija‘

Popularni reper i modni dizajner prozvan je zbog majice s natpisom ‘White Lives Matter‘

Kanye West i Gigi Hadid

 Profimedia

Manekenka Gigi Hadid na Instagramu je slavnog repera Kanyea Westa nazvala "nasilnikom" nakon što je on izvrijeđao urednicu Voguea Gabriellu Karefa-Johnson jer nije odobrila njegovu naveliko osuđivanu majicu s natpisom "White Lives Matter" (u prijevodu - životi bijelaca su važni), piše Page Six.

image

Kanye West

Pichichipixx/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

- Kad bi barem imao jedan postotak njezina intelekta. Nemaš pojma, haha...Ako u tvojim sranjima ima imalo smisla, ona je mogla biti jedina osoba koja te mogla spasiti - komentirala je 27-godišnja Hadid.

- I što bi ta "čast" što je netko pozvan na tvoju reviju trebala spriječiti pojedinca da iznese svoje mišljenje? Ti si nasilnik i smijurija od čovjeka - zaključila je Hadid.

image

Gigi Hadid

Julien De Rosa/Afp

Reper je prethodno objavio fotografiju urednice Voguea na svom Instagramu na kojoj je viđena u smeđim čizmama na vezanje, prugastoj pletenoj suknji, žutoj majici i kaputu od samta. Modna novinarka svoj je look upotpunila plavom Balenciaga torbicom, sunčanim naočalama i ogrlicom s debelim prstenovima i krupnim detaljima.

image

Anok Yai i Gabriella Karefa-Johnson

Veeren/Bestimage/Profimedia/Veeren/Bestimage/Profimedia

- Ovo nije modno-osviještena osoba - napisao je West ispod fotografije na Instagramu.

U drugom postu, West je Karefi-Johnson napisao "Znam da Anna mrzi ove čizme!", misleći na glavnu urednicu Voguea, Annu Wintour.

Njihov sukob je eskalirao nakon što se Karefa-Johnson oglasila na društvenim mrežama kako bi kritizirala majicu "White Lives Matter" koju je West predstavio na njegovoj "Yeezy" modnoj reviji u Parizu u ponedjeljak.

Nadalje, Kanye je uz fotografiju Karefe-Johnson napisao da mu je ona "poput sestre".

- Ne dopuštam ljudima da idu u krevet misleći da se danas u 17 sati nisam našao s Gabrielle. Otišli smo na večeru u Ferdie (popularni talijanski restoran u New Yorku) - dodatno je napisao Kanye.

image

Kanye West

Abaca/Abaca Press/Profimedia/Abaca/Abaca Press/Profimedia

Utemeljitelj brenda "Yeezy" nastavio je tvrditi da je njihov sastanak snimio Baz Luhrmann, redatelj filma "Elvis", na zahtjev glavne urednice Voguea, Anne Wintour. Reper je također tvrdio da su se nakon toga fotografirali, ali je dobio "naredbu da ne objavljuje fotografije".

U svom postu, Ye je naveo da je njezina tvrtka ‘iskoristila‘ Karefu-Johnson ‘da piše o njemu‘, što je ona demantirala.

image

Jason Lee i Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Također, Kanyeov suradnik Jason Lee napustio je svoju poziciju voditelja medija i partnerstva za Yeezy brend čak dva tjedna prije nego što je West nosio kontroverznu "White Lives Matter" majicu na svojoj modnoj reviji u ponedjeljak, tvrdi Page Six. Lee će se od sada usredotočiti na pokretanje vlastitog talk showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:45