PREPUSTILE SE

Slavna manekenka uhvaćena u strastvenom poljupcu s tajanstvenom prijateljicom

Viđena je kako dijeli intimni trenutak sa brinetom, čije je pravo ime Leah Mason

Cara Delevingne ljubi prijateljicu

 Oliver Palombi/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oliver Palombi/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznata manekenka i glumica Cara Delevingne (29) gotovo je potvrdila novu romansu dok se ljubila s prijateljicom u Portofinu.

Viđena je kako dijeli intimni trenutak s brinetom, čije je pravo ime Leah Mason (31), dok su se opuštale tijekom ljetnih praznika na sjeveru Italije, popularnoj destinaciji brojnih slavnih osoba.

Cara, koja je sebe prije opisivala kao biseksualnu, istaknula se kada se sagnula kako bi poljubila svoju prijateljicu u crnoj košulji s prepoznatljivim printom Boba Marleya. Prethodnog dana par je viđen kako uživa u Veneciji.

image

Cara Delevingne ljubi prijateljicu

Oliver Palombi/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Oliver Palombi/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, Leah Mason, poznatija pod umjetničkim imenom Minke, glazbom se bavi od tinejdžerskih godina kada je odrastala u Westbourneu, a svoj je debitantski singl 'Gold Angel' izdala 2017. godine. Govoreći u intervjuu 2019. o svom najnovijem glazbenom stvaralaštvu, Minke je zahvalila ženama u svom životu jer su je inspirirale na kreativan način.

Cara ima glavnu ulogu, vlasnice umjetničke galerije po imenu Alice, u drugoj sezoni Huluovog hita 'Whodunit Only Murders in the Building', čija je premijera zakazana za 28. lipnja. 'Definitivno je najsličnija meni od bilo kojeg drugog lika kojeg sam ikad glumila', rekla je Cara za Elle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:54