NOVI PAR

Slavna manekenka već ima novog dečka? ‘Ljubili su se pred svima, bili su vrlo privrženi!‘

Već su ranije uočeni kako se pokušavaju sakriti dok su napuštali klub nakon izlaska

Kendall Jenner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner i glazbenik Bad Bunny navodno su viđeni kako se "ljube pred svima" tijekom nedavnog spoja na večeri u Los Angelesu.

Izvor je za Us Weekly rekao da su zvijezda reality showa "Kardashians" i 29-godišnji glazbenik izmijenjivali nježnosti u restoranu "Sushi Fumi" ove srijede. Spomenuti insajder je rekao da je dvojac bio "vrlo privržen" dok su uživali u svojim obrocima. Zanimljivo je da su samo tri dana ranije uočeni kako se zajedno pokušavaju sakriti u automobilu dok su napuštali klub Bird Streets u West Hollywoodu u Kaliforniji.

image

Bad Bunny u autu

The Hollywood Jr/tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Kendall Jenner u autu

The Hollywood Jr/tpg/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jenner je viđena kako se pokušava zaštititi od paparazza prekrivajući lice rukama dok je njezin navodni novi dečko gledao u stranu s rukom preko lica.

Popularni pjevač, rođen kao Benito Antonio Martínez Ocasio, i 27-godišnji supermodel potaknuli su glasine o vezi prošlog mjeseca, a zatim su uočeni kako napuštaju isti restoran na Beverly Hillsu, iako su izašli na različite izlaze. Justin i Hailey Bieber također su viđeni u restoranu te iste večeri pa se pretpostavlja da su bili na navodnom dvostrukom spoju.

image

Bad Bunny se pokušava sakriti pri izlasku iz restorana

Frank Vasquez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ranije ovog mjeseca, Bad Bunny i Jenner nastavili su poticati glasine o spojevima kada su viđeni kako se grle nakon još jednog noćnog izlaska, prenosi Page Six.

image

Kendall Jenner pri izlasku iz restorana

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tjedan dana kasnije, par je zajedno napustio zabavu slavnog glazbenog para Beyoncé i Jay-Z-ja nakon dodjele Oscara 2023. godine. Iako su i Bad Bunny i reality zvijezda svoju vezu držali u tajnosti, romansa je uslijedila samo nekoliko mjeseci nakon što se Jenner razišla s Devinom Bookerom, s kojim je izlazila dvije godine, do listopada 2022.

Zanimljivo je da, nakon što se pojavila vijest da je Kendall nastavila druženje s portorikanskom zvijezdom, Booker je prestao pratiti svoju bivšu djevojku na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:07