BELLA HADID

Slavna manekenka zaprepastila svojom jutarnjom rutinom: ‘Koliko si ti vitamina upravo popila?!‘

Unatoč podijeljenim reakcijama na njezine životne navike, 27-godišnja manekenka bila je otvorena u pogledu svog zdravlja

Bella Hadid

 Screenshot/instagram/

Kada je u pitanju zdravlje Belle Hadid, posljednjim je videom dokazala da se ne šali. Manekenka je snimila svoju jutarnju rutinu koja se sastojala od raznih tinktura, tableta, sokova za detoksikaciju organizma, vitamina, eteričnih ulja, kadulje i vođenja dnevnika.

Kako bi započela svoj dan, Bella je držala tri različite tinkture i ubacila dozu svake u staklenu šalicu, a zatim umiješala u bijeli napitak. Nakon toga je uzela desetak vitamina sa zelenim sokom.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

To nije bio kraj. Naime, 27-godišnjakinja je zatim zgrabila bočicu Gold Sea Moss brenda Planted Seeds (koju robna marka naziva sredstvom za zgušnjavanje), napitak Fulvic Detox (koji uklanja toksine, kako tvrdi spomenuti brend) i Allegany Nutrition‘s Liquid Ionic Trace Minerals (koji navodno sadrži 72 prirodna minerala).

Nakon što je prioritet dala svom unutarnjem zdravlju, Bella se zatim usredotočila na vanjsku njegu tijela, odnosno, utrljala je dva eterična ulja na oba zapešća i vrat. A prije nego što je meditirala i vodila svoj dnevnik, očistila je prostor u kojemu boravi kaduljom.

- Evo jutra za mene prije nego počnemo raditi stvari za vas - zaključila je poznata američka manekenka i tako najavila svoj nadolazeći brend Orebella, bez da je ponudila dodatne detalje o tome što slijedi.

Usprkos optimizmu, jutarnji režim slavne manekenke zaintrigirao je mnoge. Naime, neki su ukazali na "prevelik broj suplemenata", dok se drugi nisu mogli načuditi broju multivitamina koje je manekenka uzela.

Unatoč podijeljenim reakcijama na njezine životne navike, 27-godišnja Bella bila je otvorena u pogledu svog zdravlja, posebno dok se nosi s lajmskom bolešću, koju također imaju njezina majka Yolanda Hadid i brat Anwar Hadid.

- Zahvalna sam mojoj mami što je čuvala svu moju medicinsku dokumentaciju, bila uz mene, nikad me nije napuštala, štitila, podržavala, ali najviše od svega, vjerovala mi kroz sve ovo - podijelila je Bella u objavi na Instagramu 6. kolovoza prošle godine.

- Život u ovakvom stanju uzeo mi je danak na načine koje zapravo ne mogu objasniti - dodala je Bella u spomenutoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 01:36