PROCURILI DETALJI

Slavna obitelj ‘iz pakla‘: Britney su kontrolirali 13 godina, a drugu kćer tjerali na pobačaj

Jamie Lynn Spears napisala je knjigu i odlučila otkriti šokantne detalje o svojoj obitelji.
Jamie Lynn i Britney Spears
 AFP

Šokantni detalji o obitelji Britney Spears ne prestaju potresati svjetsku javnost. Nakon što je Jamie Spears 13 godina bio skrbnik svojoj kćeri Britney te joj priuštio brojne traume i probleme, sada je o 'obitelji iz pakla' progovorila i njezina sestra Jamie Lynn Spears.

Jamie Lynn je otkrila da je proživjela 'pravi pakao' kad je zatrudnjela sa samo 16 godina. Njezina obitelj bila je glavni uzrok tome te su je prisiljavali na pobačaj i trudili se cijeli slučaj sakriti od očiju javnosti, navodi se u njezinoj knjizi "Things I Should Have Said".

"Ljudi iz mog bliskog kruga došli su u moju sobu i pokušali me uvjeriti da bi imati bebu u mojim godinama bila užasna pogreška... 'To će ti uništiti karijeru. Premlada si. Ne znaš što činiš. Postoje tablete koje možeš uzeti i riješiti ovaj problem, a mi ćemo ti pomoći. Znamo doktora' - to su mi govorili. Svi oko mene samo su željeli da ovaj 'problem' nestane", navodi sestra Britney Spears u svojoj šokantnoj ispovijesti.

Otkrila je i da su joj uzeli mobitel kako ne bi nikoga kontaktirala i kako nitko ne bi saznao da je trudna. Rekla je da su joj također zabranili da išta govori svojoj starijoj sestri Britney.

"Trebala sam je više nego ikad, a ona mi nije mogla pomoći kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smjela reći svojoj sestri što mi se događa boli me i dan danas", priznaje Jamie Lynn.

image
Jamie Lynn Spears s kćerkicom
Dc/Backgrid Uk/Profimedia

U knjizi piše i o tome kako je njezin otac ušao u sukob zbog nerođene bebe te da je forsirao posvojenje. Na kraju je njezin tim suradnika ekskluzivno prodao priču magazinu OK! te im ustupio prve fotografije bebe. Njezina majka bila je jako razočarana nakon što se to dogodilo te su se njih dvije neko vrijeme skrivale od očiju javnosti.

Jamie Lynn našla se na žestokom udaru kritika zbog nedavne sudske drame njezine sestre te su je obožavatelji slavne pjevačice napali da je također radila protiv svoje sestre te joj zagorčavala život tijekom skrbništva koje je njihov otac imao nad Britney Spears.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:11