JAVNO JE PROZVALI

Slavna party mama na udaru kritičara: ‘Ovo je najvažnije vrijeme da se povežeš s bebom, a ne da tulumariš‘

Samo nekoliko dana nakon što je objavila vijest o rođenju kćeri, Rebel Wilson viđena je u Santa Monici na zabavi Paris Hilton

Ramona Agruma i Rebel Wilson

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije i snimke sa zabave koju je organizirala bogata nasljednica Paris Hilton, a na kojima se vidi i australska glumica Rebel Wilson (42). Kako se čini, komičarka i njezina djevojka Ramona Agruma bile su glavne zvijezde plesnog podija, no njihov noćni izlazak nimalo se nije svidio dijelu javnosti koji im je uputio oštre kritike.

Podsjetimo, Rebel se nedavno pohvalila kako joj je surogat majka rodila prvo dijete, djevojčicu Royce Lillian.

A samo nekoliko dana nakon objave te sretne vijesti, glumica je viđena u Santa Monici na zabavi organiziranoj povodom lansiranja virtualnog kraljevstva "Paris World" u vlasništvu Paris Hilton.

Prema pisanjima stranih medija, Rebel i partnerica Ramona navodno su bile i na proslavi 48. rođendana Leonarda DiCaprija i to baš u vrijeme kad im se rodila kći.

- Toliko si čeznula za djetetom, a već tulumariš! Sigurno ne bih ostavila svoje novorođenče zbog neke zabave - jesam li ga ja sama rodila ili ne, nije bitno - napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

- Mislim da bi mogla požaliti zbog ove objave za nekoliko tjedana ili mjeseci... Kao i svaka mama, i ona može raditi što god poželi, ali čini se malo čudnim što se ovako zabavlja samo tjedan dana nakon rođenja bebe. Čak i da je to bilo samo na sat vremena, svejedno je čudno...

- Ummm, oprosti?!? Niste li ovaj tjedan dobile dijete? Zbunjujete me. Ovo je najvažnije vrijeme da se povežete s bebom, a ne da tulumarite - nadovezali su se drugi kritičari.

No bilo je i onih koji su stali u glumičinu obranu, tvrdeći kako je i majkama dopušteno imati vremena za sebe.

- Zar majke ne smiju raspustiti kosu? Zar majke ne smiju uzeti odmor za sebe, za svoju dušu? Nitko od nas nema pojma što se događa u Rebelinu životu pa nemojte ni na trenutak pomisliti da imate ikakvo pravo osuđivati! Ima puno žena koje rano u roditeljstvu izlaze van bez svojih beba. Zašto se ljudi moraju toliko baviti time? Život ne prestaje kad dobijete djecu - zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. veljača 2024 09:32