NOVI OBITELJSKI ŽIVOT

SLAVNA PJEVAČICA POSVOJILA DVA TINEJDŽERA 'Pružit ću im siguran dom pun ljubavi. Tek im je 19 godina, a već su prošli kroz nezamislive traume'

 
Sia
 Getty Images

Australska pjevačica Sia, vlasnica megahitova "Chandelier" i "Cheap Thrills", slovi za jednu od najtajanstvenijih zvijezda koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, no detalji koje je nedavno otkrila u jednom intervjuu oduševili su i raznježili njezine obožavatelje.

Ova 44-godišnja glazbenica gostovala je u radijskoj emisiji "Kyle and Jackie O show" i progovorila o svojoj novoj, roditeljskoj ulozi. Naime, Sia je lani posvojila dva tinejdžera koji su u svojim mladim životima prošli vrlo bolan i trnovit put, prenosi Daily Mail.

- Beskrajno sam ponosna što sam dobila priliku pružiti im siguran dom pun ljubavi... Promijenili su 18 domova za nezbrinutu djecu i nikad nisu osjetili stabilnost. Tek im je 19 godina, a već su prošli kroz nezamislive traume...

Srećom, imala sam resurse za posvojenje i sad im želim osigurati sva moguća sredstva za normalan život, bit ću uz njih bez obzira na sve poteškoće s kojima ćemo se na tom putu susresti. Drago mi je što svoje 'novostečeno' bogatstvo mogu iskoristiti za dobre i pozitivne stvari, želim tim dječacima ostvariti sve njihove snove, toliko ih volim - rekla je Sia Kate Isobelle Furler.

Pjevačica, koja je ujedno i autorica nekih od najvećih hitova koje su izvele Beyoncé, Rihanna, Britney Spears i Katy Perry, s novom obitelji trenutačno boravi u Los Angelesu, a u karanteni je objavila i novi singl "Together", koji će se naći na soundtracku filma "Music".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:24