REKLA JE ‘DA‘

Slavna pjevačica se zaručila, odabranik nije štedio na prstenu: ‘Imaš samo jedan zadatak - učiniti je najsretnijom, ok?‘

Na Instagramu su brojni komentari podrške, čestitke i lijepe želje

Zaruke Demi Lovato i Jordan Lutes
 

 Instagram/ Demi Lovato/

Kantautor Jordan Lutes, poznatiji pod umjetničkim imenom Jutes, odabranik je pjevačice Demi Lovato. Već su godinu dana skupa, a sada su najavili da će uploviti u bračne vode, prenosi TMZ. Lovato nije previše razmišljala kada je Lutes pred nju stavio ogromni dijamantni prsten u obliku kruške, a nakon intimne prosidbe otišli su u jedan od svojih omiljenih restorana u Los Angelesu proslaviti s obitelji.

Par se upoznao u siječnju prošle godine kada su surađivali na pjesmi "Substance". Iako je odnos bio poslovan, Lutes i Lovato su se sprijateljili i nakon nekoliko mjeseci prijateljstva odnos je prerastao u nešto više od toga.

Mukotrpno su radili na albumu "Holy Fvck", njezinom osmom studijskom albumu. Nakon toliko posla, napokon je na red došla proslava u velikom stilu - zaruke. Na Instagramu su brojni komentari podrške, čestitke i lijepe želje.

"Predivne vijesti. Presretna sam zbog vas", "Želim vam puno sreće", "Demi, zaslužuješ svu sreću ovoga svijeta, baš mi je drago", "Lutes, imaš samo jedan zadatak - učiniti je najsretnijom, ok?", pisali su pratitelji pjevačice u komentare objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:35