VELIKA PROMJENA

SLAVNA PJEVAČICA U 45. GODINI ČEKA PRVU BEBU Natalie je presretna: 'Ovo sam željela jako dugo, a uz pomoć umjetne oplodnje je moguće!'

 
 Screenshot / Instagram

Pjevačica Natalie Imbruglia pohvalila se na Instagramu sretnom vijesti o ugovoru za novi album, ali i da će u 45. godini prvi put postati mama.

- Jako sam sretna što mogu potvrditi da sam upravo potpisala ugovor za album s BMG-jem! Kakav sjajan tim! Posljednjih godinu i pol dana sam puno pisala i nestrpljiva sam kad ću konačno podijeliti nove pjesme sa svima vama!

A kao što možete vidjeti na slici, imam još jednu vijest… Ne, nisam progutala lubenicu. Čekam svoju prvu bebu koja će se roditi ove jeseni.

Svi oni koji me znaju, znaju i da sam to željela jako dugo. Osjećam se blagoslovljeno što je to i moguće uz pomoć umjetne oplodnje i donora sperme. Više od toga neću otkriti javno. Jako sam uzbuđena zbog ove nove avanture - stiže mi novi album i postat ću mama - napisala je Imbruglia, koja se proslavila hitom 'Thorn', očito sretnija nego ikad.

Pjevačica nije baš imala sreće s vezama. Kasnih devedesetih hodala je s Davidom Schwimmerom, popularnim Rossom iz serije ‘Prijatelji’, a početkom dvijetisućitih se udala za Daniela Johnsa, frontmena Silverchaira, nakon tri godine veze. Budući da je ona većinu vremena živjela u Engleskoj, a on u Australiji, brak se brzo raspao nakon nekoliko godina, 2008. Odonda je nisu povezivali ni sa kim, a ni sama nije javno istupala o privatnom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:31