DEKOLTE NA IZVOL‘TE

Slavna pjevačica utegnula se u crni lateks i oduševila fanove: ‘Ovaj imidž ti je pravi bingo!‘

U novom spotu Nicole Scherzinger promijenila je nekoliko outfita, no svima je za oko najviše zapeo onaj ‘zločeste‘, seksi školarke
Nicole Scherzinger
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Nicole Scherzinger napokon je objavila novi singl - s portorikanskim pjevačem Luisem Fonsijem snimila je i spot za pjesmu "She's Bingo", u kojemu je promijenila nekoliko outfita, a fanovima je za oko najviše zapeo onaj "zločeste", seksi školarke.

Atraktivna glazbena zvijezda i na Instagramu se pohvalila fotografijama sa seta na kojima pozira u crnom topu od lateksa i s dramatičnim make-upom, dok joj je kosa svezana u dvije visoke kečke. Njezin dekolte na izvol'te fanovi su kratko i jasno opisali kao: "Bingo", za čistu peticu!

Nicole i Luis u videu za pjesmu "She's Bingo" plešu i pjevaju u sobama u hotelu u Miamiju, koji je samo zbog potreba snimanja spota pretvoren u brojne svjetske lokacije poput njujorške podzemne željeznice i tokijske tržnice.

- Trenutačno svi trebamo poletnu i plesnu glazbu, a ova pjesma utjelovljuje baš to! Jedva čekam kraj ove covid pandemije da je Luis i ja možemo izvoditi i uživo - rekla je 42-godišnja Scherzinger.

Inače, njihovu suradnju na ovoj pjesmi organizirala je najpopularnija svjetska mobilna igra binga - Bingo Blitz - koju na dnevnoj bazi igra više od milijun ljudi.

- Obožavam Bingo! Podsjeća me na moju obitelj. Stalno smo ga igrali i uvijek nam je bilo superzabavno - izjavila je pjevačica, koja se proslavila kao članica benda Pussycat Dolls.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:48