NIŠTA JOJ NIJE TEŠKO

Slavna pjevačica zatekla goste u zalogajnici, obožavatelji oduševljeni: ‘E to je prava ikona!‘

Glazbenica je bila dobro raspoložena, smiješila se i pozirala s nekoliko fanova koji nisu vjerovali što vide

Lana Del Rey

 Profimedia/twitter/

Gosti zalogajnice "Waffle House" u Alabami bili su itekako iznenađeni kada su shvatili da je ljubazna konobarica koja stoji iza pulta i poslužuje kavu zapravo slavna pjevačica Lana Del Rey.

Popularna 38-godišnjakinja, pravog imena Elizabeth Grant, nosila je prepoznatljivu plavu uniformu lanca restorana sa jarkožutom pločicom s imenom dok je primala narudžbe i točila kavu posjetiteljima. Iako je nejasno zašto je glazbenica bila u zalogajnici, nije joj bio problem stati s poslom te fotografirati se s obožavateljima u restoranu, piše NY Post.

image

Lana Del Rey u "Waffle Houseu" u Alabami

Twitter/screenshot/

- Lana Del Rey radi u Waffle Houseu - tweetao je jedan posjetitelj "Waffle Housea" u četvrtak te objavio snimku pop zvijezde na radnom mjestu, prikupivši dva milijuna pregleda te tisuće lajkova i retvitova.

Obožavatelji su na internetu nagađali da bi njezin "novi posao" mogao biti uvertira za snimanje glazbenog videa, dok su joj drugi aplaudirali jer je "stvarna".

- To što Lana Del Rey radi kao konobarica u zalogajnici je potez prave ikone - tvitala je jedna osoba.

- Ovu razinu mnogi drugi nikada neće dosegnuti - stoji u drugom tweetu.

image

Lana Del Rey u "Waffle Houseu" u Alabami

Twitter/screenshot/
image

Lana Del Rey u "Waffle Houseu" u Alabami

Twitter/screenshot/

Naime, glazbenica je bila dobro raspoložena, smiješila se i pozirala s nekoliko fanova koji nisu vjerovali što vide. Neki su se isprva nećkali fotografirati ju, a čak i na videu koji je postao viralan čuje se glas koji upozorava vlasnika mobitela da ne snima zvijezdu bez pitanja. Čini se da je na kraju sve bilo u redu jer je video s jednom od najpoznatijih kantautorica današnjice koja spretno kuha i toči kavu u međuvremenu postao viralan, a podijelila ga je i ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:23