CLAUDIA NA JADRANU

Slavna plavuša uživa u vožnji brodom kod Dubrovnika u haljini od 3000 kuna

Ljepotica koja ove godine obilježava 35 godina sjajne karijere živi mirno u Engleskoj sa suprugom i troje djece

Claudia Schiffer

 Instagram

Globalnim celebima, slavnim tursitima koji su ove godine odabrali hrvatsku obalu za odmor i opuštanje, priključila se i Claudia Schiffer, jedan od najpoznatijih supermodela u povijesti modelinga, nositeljica Guinnessovog rekorda za najveći broj fotografija na naslovnicama i tiha patnja polovice muškaraca tijekom 1990-ih.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj, odjevena u dugu, boho chic pamučnu haljinu brenda Antik Batik, koja košta oko 3.000 kuna i veliki je hit, stoji na krmi broda. Lagano se smješka, a fotografiju je popratila riječima "Ništa nije kao vožnja brodom u suton!". Prije Hrvatske, uživala je u Italiji, na Amalfijskoj obali i također objavila niz fotografija.

Neke njezine pratitelje koji su pomislili da je Claudia u Grčkoj, brzo su ispravili drugi, obasnivši da se na fotografiji iza plavokosa Nijemice vide Srđ i Dubrovnik.

Naravno da je Shiffer dobila mnoštvo komplimenata za svoj izgled. 52-godišnjakinja doista izgleda kao da se vrijeme za nju zaustavilo negdje početkom 30-ih godina života. A ova ljepotica ove godine obilježava 35 godina uspješne karijere u kojoj je bila zaštitno lice Guessa i Chanela, slikala se za Playboy, bila mnogo puta proglašavana jednom od najljepših žena svijeta, nosila tisuće revija i bila na više od 1000 naslovnica svjetskih magazina.

Danas Claudija prema procjenama magazina Forbes ima osobno bogatstvo od oko 60 milijuna dolara. Sa suprugom, engleskim redateljem i producentom Matthewom Vaughnom (51) koji je potpisao, recimo, filmove iz franšize Kingsmen i njihovom djecom Casparom (19), Clementine (18) i Cosimom (12) živi na velikom imanju s velikom kućom u tudorskom stilu u Suffolku te u Londonu. Ponuda za posao ima i dalje, a Shiffer radi kada joj se radi, kada joj se nešto jako sviđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:22