EMOTIVNO ZBOGOM

Slavna se glumica dirljivom objavom oprostila od oca: Podijelila nikad prije viđene fotografije

‘Moje sestre i ja nikada nećemo prestati pričati o tome koliko je bio divan‘, ističe slavna glumica

Jennifer Garner i njen otac William

 Instagram/screenshot/

Glumica Jennifer Garner oplakuje gubitak svog oca Williama koji je mirno preminuo u subotu, u dobi od 85 godina.

- Bili smo s njim, pjevali ‘Amazing Grace‘ dok nas je napuštao... Jesmo li ga otpratili na drugu stranu ili uplašili, pitanje je sad - napisala je 51-godišnja glumica na Instagramu.

- Iako smrt 85-godišnjeg starca koji je živio zdrav, prekrasan život nije tragedija, znam da je tuga neizbježna i čeka iza svakog ugla - dodala je Garner. Unatoč gubitku, Garner se osvrnula na život svog oca i zahvalila mu za njegovu "nježnost i tihu snagu".

- Bilo to zbog njegovog vragolastog osmijeha ili uloge uvijek strpljivog oca, zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vodstvu i vjeri - nastavila je Garner i izrazila zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su se brinuli o njezinom ocu tijekom njegovih posljednjih mjeseci, piše Page Six.

Napisala je kako je briga medicinskih radnika produljila život njena oca i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mjestima, okružen kćerima i unucima, na svom brodiću, navijajući za svoju najdražu sportsku momčad "Aggies" i najviše od svega, omogućili su mu da bude pored svoje supruge s kojom je 59 godina.

image

Jennifer Garner

Profimedia/

- Imam toliko toga za reći o mom tati... Moje sestre i ja nikada nećemo prestati pričati o tome koliko je bio divan. Danas dijelim ova sjećanja sa zahvalnošću na ovom ljubaznom i briljantnom čovjeku, ocu, a i djedu - napisala je Garner i dodala kako je njen otac za sobom ostavio "nasljeđe puno ljubavi".

Emotivnu objavu Garner je upotpunila podijelivši nekoliko dosad neviđenih fotografija iz djetinjstva i zabavnih dogodovština s ocem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 09:14