BOLNO

Slavna starleta odlučila smanjiti grudi pa doživjela noćnu moru: Bujno poprsje joj se umalo pretvorilo u kašu!

‘Pomalo sam umorna od lažnog izgleda, prevelike su za moje tijelo i jednostavno mi više ne pristaju kao osobi‘, objasnila je

Blac Chyna

 Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Raak/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema snimkama s njenog Instagrama, američkoj reperici Blac Chyni 2024. godina nije počela bajno.

Majka dvoje djece otkrila je da joj se jedna dojka "inkapsulirala" zbog komplikacija nakon operacije smanjenja implantata.

Kako piše Page Six, u crno-bijelom videu koji je u nedjelju objavila na Instagramu 35-godišnjakinja je objasnila da joj je "dosta lažnog izgleda te da je htjela smanjiti svoje grudi".

image

Blac Chyna

Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

- Htjela sam ih izvaditi. Gotova sam s tim, pomalo sam umorna od lažnog izgleda, prevelike su za moje tijelo i jednostavno mi više ne pristaju kao osobi - dodala je. Chyna je da joj je su se pri smanjivanju grudi pojavili određeni problemi.

- Dogodila se jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi. Jedna mi se dojka inkapsulirala - rekla je bivša reality zvijezda i objasnila kako joj se mišić u njezinoj lijevoj dojci "zgrčio oko implantata". Nezgodu je opisala "vrlo bolnom". Chyna je istaknula kako joj se takvo nešto nije nikada dogodilo pri nekoj od prethodnih operacija grudi.

image

Blac Chyna

Raak/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Raak/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, 21. prosinca je po drugi put legla na operacijski stol kako bi dodatno smanjila grudi jer ju je liječnik upozorio da treba "neku vrstu implantata" kako bi spriječila da joj grudi budu "poput kaše" i uzrokuju daljnje probleme. Iako je negodovala zbog visokih cijena spomenutih operacija, Chyna je rekla da je "vrlo sretna" i "uzbuđena".

Inače, kroz 2023. godinu, Chyna je prošla kroz brojne promjene. U ožujku je objavila da ide na operaciju uklanjanja implantanata iz grudi i stražnjice te filera za lice. Između ostalog, kako je rekla, uklonila je i “demonske” tetovaže sa svog tijela te postala kršćanka.

image

Blac Chyna

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ove jeseni, usred borbe oko skrbništva nad djetetom koje ima s reperom Tygom, bila je primorana prodavati svoje stvari kako bi spojila kraj s krajem. Kako je pisao Jutarnji, u dokumentima, Chyna, pravog imena Angela Renée White, tvrdi da je plaćala račune tako što je prodavala svoju odjeću, torbice i cipela prijateljima i obitelji te putem interneta.

Chyna je zapala u probleme kad se u ožujku povukla s OnlyFansa. Preko spomenute stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno je zaradila čak 240 milijuna dolara u 2021. godini.

Nekadašnja striptizeta također ima i kćer po imenu Dream sa svojim bivšim zaručnikom, reality zvijezdom Robom Kardashianom, a trenutno je u vezi s tekstopiscem i reperom Derrickom Milanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:04