HODAJUĆI SEKSEPIL

Slavna voditeljica (51) zasjenila kćer (16) na crvenom tepihu: Na vamp izdanje u PVC haljini nitko nije ostao imun

51-godišnja voditeljica pojavila se u seksepilnoj, crvenoj PVC dugoj haljini dok se njezina kći odlučila za crnu toaletu

Amanda Holden i kći Alexa Hughes

 Justin Goff/Goff Photos/Profimedia

Radijska voditeljica i članica žirija britanske verzije ‘‘Supertalenta‘‘ Amanda Holden pojavila se na dodjeli British Fashion Awards u Londonu u društvu svoje 16-godišnje kćeri Lexi.

51-godišnja voditeljica pojavila se u seksepilnoj, crvenoj PVC dugoj haljini dok se njezina kći odlučila za crnu toaletu s čipkastim steznikom i donjim dijelom na volane, a outfit je upotpunila sandalama s tankim remenom.

image

Amanda Holden i kći Alexa Hughes

Olivier Huitel/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia

Inače, Amanda i njezin suprug, producent Chris Hughes, osim Alexe, imaju i 10-godišnju kćer Hollie. Vjenčali su se 2008., dvije godine nakon što su dobili prvo dijete. Poznata voditeljica nedavno je progovorila i o traumatičnom iskustvu koje se dogodilo prije 9 godina. Riječ je o njezinu sinu Theu koji je preminuo dok joj je još bio u maternici. Otkrila je da je shvatila da nešto nije u redu kada je primijetila da se beba u utrobi cijelu noć nije ritnula niti pomaknula te je odmah pohitala u bolnicu.

image

Amanda Holden i kći Alexa

Daniel Leal/Afp

Tamo su joj, nažalost, priopćili najgoru moguću vijest. Tada je počela čudno vrištati, a neko vrijeme nije bila ni svjesna da upravo ona vrišti. Priznala je da je u potpunosti zaboravila da će ipak morati roditi to dijete. Na kraju je kao uspomenu na sina dobila tek otiske njegovih stopala, pramen kose i dekicu u koju je bio zamotan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:07