NE PIJE NI NE PUŠI

Slavni DJ mišićima zasjenio 24 godine mlađu djevojku, evo njegove tajne: ‘Jedem šest puta dnevno...‘

Guetta doslovno slijedi recept za rekompoziciju tijela: gubi masnoće, ali ne povećava mišićnu masu, a šećer i poroke izbjegava

David Guetta

 Profimedia/instagram/

Svjetski popularni francuski DJ David Guetta (55) pokazao je impresivne trbušne mišiće na odmoru u Miamiju gdje je sa svojom djevojkom Jessicom Ledon (31). DJ i glumica tako su ugasili sve glasine o prekidu nakon što su viđeni zajedno na plaži gdje se i ona pohvalila zavidnom linijom.

U razgovoru za američki portal Ask Men Guetta je objasnio kako uspijeva održati svoje fit tijelo čak i tijekom turneje kad godišnje odradi i preko 200 cjelonoćnih nastupa.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i počnem raditi. Onda navečer avionom odlazim odraditi koncert, a nakon nastupa idem spavati. To je iznimno naporno, ali ja sam vrlo motivirana osoba, objasnio je.

image

David Guetta

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

- Moj cilj je rekompozicija tijela. Samo održavam svoju težinu, ali postajem mišićaviji i gubim masnoću. Ne pokušavam biti veliki tip, samo želim biti definiran i jači, dodaje DJ koji je i otkrio kako postiže svoje rezultate.

Kaže da jede četiri glavna obroka i dva međuobroka dnevno. Oni se uglavnom sastoje od proteina, male količine ugljikohidrata, puno voća i povrća, a druge vrste šećera ne konzumira. Također pazi da uključi zdrave masnoće, uključujući avokado, orašaste plodove, losos, brancine, a sve to jede samo s maslinovim uljem.

Iako je napravio mnoge svjetske hitove pa je na svojim nastupima često okružen partijanerima koji se opijaju i divljaju uz njegove pjesme, Guetta je potpuna suprotnost.

U razgovoru za indijske novine Hindustan Times otkrio je da živi zdravim načinom života, a kada su ga pitali da otkrije stranu koju nitko ne poznaje, jednostavno je odgovorio: „Ne pijem i ne pušim”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:11