STIŽE PRINOVA

Slavni DJ očekuje dijete s 24 godine mlađom partnericom: ‘Pretvorila ga je iz prosječnog muškarca u frajera‘

Prema pisanjima medija Jessica i David imali su burnu vezu s prekidom, a sada očekuju prvo zajedničko dijete

David Guetta i Jessica Ledon 

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Svjetski mediji pišu kako Jessica Ledon (31) i David Guetta (56) očekuju prinovu! Obznanili su to budući roditelji na način koji priliči zvijezdama, na crvenom tepihu Latin Grammy 2023 nagrada.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Jorge Guerrero/Afp

Pohvalili su se zajedničkom fotografijom i na Instagramu, na kojoj u dugoj svečanoj haljini glumica i producentica ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh, a otac brižno stoji uz svoju odabranicu.

„Imamo veliku vijest za vas, najveću vijest ove godine“, napisao je David uz fotografiju.

Par je 2015. na početku svoje veze bio na meti osuda jer su optuživali Jessicu da izlazi s 24 godine starijim čovjekom koji se razveo od žene s kojom je u braku bio više od 20 godina, a sumnjalo se da je Jessica razlog raspada tog braka. Na te glasine se Jessica nije osvrtala već je uživala u ljubavi s DJ-em. Viđeni su u izlascima i na plažama.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Čini se da je Jessica napravila veliku promjenu u životu Guette jer je počeo vježbati i promijenio je frizuru, zbog čega je doživio popriličnu tjelesnu transformaciju u šestom desetljeću života.

O komentarima da ga je Jessica pretvorila iz prosječnog muškarca u frajera, oglasio se i sam DJ.

„Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po partyjima. Ne pokušavam postati ‘velik‘ već samo želim postati snažniji i imati definirane mišiće“, rekao je za Ask Men 2017.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Pichichipixx/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Pichichipixx/splashnews.com/splash/profimedia

Nakon nekoliko godina veze, 2017., Jessica je htjela brak, a na to je Guetta odgovorio „prstenom obećanja“ uz objašnjenje da „ne vjeruje u brak“. Naime, ranije je bio u braku s Cathy Lobe s kojom se sporazumno razveo 2014. godine nakon 22 godine braka u kojem su dobili sina Elvisa i kćer Angie. Guetta se vjenčao s Cathy kada je njegova sadašnja odabranica imala samo dvije godine. Činilo se da je glumica pristala na „prsten obećanja“.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Jack Abuin/Zuma Press/Profimedia/Jack Abuin/zuma Press/profimedia

Strani su mediji pisali da je nakon sedam godina njihove ljubavi David odlučio da je kraj, ali par to nikad nije potvrdio. Pisalo se da su razlozi život na različitim adresama, različiti interesi i Davidova želja za mirom.

Ipak, Jessica i David pomirili su se ove godine, i to na Valentinovo kada su osvanule ponovne zajedničke fotografije s plaže u Miamiju, a sad ih očekuje nova životna avantura.

image

David Guetta i Jessica Ledon

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:45