SKANDAL

Slavni Englez se posuo pepelom nakon noći u hotelu s tri plavuše: ‘Žao mi je, pogriješio sam...‘

Nakon što je djevojkama zaprijetio da će ih tužiti, pristale su mu predati sve fotografije i ispričale su mu se
Tayler Ryan, Wayne Rooney i Brooke Morgan
 Instagram/ Profimedia

Bivši engleski nogometaš Wayne Rooney (35), koji je poslije tulumarenja u noćnom klubu Chinawhite u Manchesteru pijan s tri plavuše završio u hotelskoj sobi, priznao je kako je pogriješio te se ispričao svojoj obitelji i svom nogometnom klubu Derby County - nakon što su fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Oženjeni otac četvero djece kazao je kako se nada da će 'krenuti dalje' samo nekoliko sati nakon što je platio djevojkama funtu za otkup autorskih prava na fotografije nakon što ih je optužio da su ga ucjenjivale.

- Napravio za pogrešku. Otišao sam na privatnu zabavu s dvojicom prijatelja i želim se ispričati svojoj obitelji i klubu zbog objavljenih fotografija te se nadam da ćemo prijeći preko ovoga. Zahvalan sam klubu Derby County jer mi je dao priliku da ga vratim gdje pripada i dat ću sve od sebe da to i napravim. Veselim se pripremama za iduću utakmicu - kazao je Rooney kojemu pozicija trenera kluba zbog ovog skandala visi o koncu s obzirom na to da se mnogi pitaju kako može voditi grupu mladih muškaraca ako sam sebe ne može kontrolirati.

Negova isprika došla je nekoliko sati nakon što je djevojkama platio nominalnu naknadu, a one su mu se ispričale te su mu dobrovoljno predale fotografije priznavši da su se 'zanijele'.

Naime, Rooney je policiji kazao kako su ga ucjenjivale fotografijama, a nakon što im je putem odvjetnika zaprijetio da će ih tužiti, pristale su mu sve predati i ispričale se.

Rooney sada posjeduje autorska prava na fotografije što znači da može tužiti svakog tko ih iskoristi u medijima ili na društvenim mrežama.

Bivši engleski reprezentativac je svoju suprugu Coleen (35), s kojom je u braku od 2008. već nekoliko puta prevario, a ona je govorila da će ga ostaviti i molila ga da se kloni nevolja, no svoje prijetnje nikad nije ostvarila.

Dan nakon što su se pijane fotografije njezinog supruga pojavile na društvenim mrežama, snimljena je kako sa svojom djecom uživa na plaži u Walesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:18